Novembris 21., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:18

(53 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:21. Novembris 2014 - 13:56
(Link)
nē, patiesībā nav, tieši tas tas arī ir

nu tb ja tie kritiķi recenzenti pacenšas to noformulēt ar frāzi "lasot grāmatu, pilnīgi varētu padomāt, ka autora iecere bija" un "šī grāmata varēt radīt lasītājā secinājumu, ka" vai "lasot grāmatu, man radās iespaids, ka", un jūtīgie autori secina "awwww, cik interesanti, ka manu grāmatu var tik dažādi (lasi: debīli) izlasīt, labi, ka nepadomāja, ka es tā domāju" :)

/happens to me all the time
[User Picture]
From:[info]barvins
Date:21. Novembris 2014 - 14:10
(Link)
Bet nu ja beidz runāt līdzībās, tad es tev piekasos par vjetnamiešu pavāru un sāli tāpēc, ka pēc manas saprašanas kritizējot sāls trūkumu tiek kritizēts gala produkts pēc personīgās gaumes, nevis tiek spriests par autora ieceri.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:21. Novembris 2014 - 14:31
(Link)
Nuuuu, par to arī es oriģināli runāju, to visi pārējie sacepās par to, ka viņiem ir tiesības līst autoram galvā :)

Bet par sāli es to nopietni. Nu tb sāls ir tā kā mononātrija glutamāts, ja cilvēks vulgaris nezina, kas kaiš ēdienam, tad pasaka "sāls pietrūkst", kamēr, pieļauju, īsts pavārs nogaršotu un teiktu "doooch, kurš tad tik agri liek marinētus ananāsus mērcei klāt, protams, ka rezultāts ir pliekans". Bet neveiksmīgajam pavāram pašam frāze "pietrūkst sāls" neko nepalīdz, bet frāze "garšo pliekani, citreiz taču bija sāļāks" varētu palīdzēt.
[User Picture]
From:[info]barvins
Date:21. Novembris 2014 - 15:14
(Link)
Hmm. Ok, pieņemšu, ka es neesmu cilvēks vulgaris, tāpēc nesaprotu, kā var nesaprast, kura ēdiena sastāvdaļa nepatīk, un kā var teikt, ka sāls pietrūkst, tikai tāpēc, ka ēdiens ir negaršīgs. Bet es arī pilnīgi un galīgi neesmu pavārs. Kas, es kaut kāds ēdiena kritiķis tad esmu, vai:D

(Ai, tā vispār ir nelaime ar to ēdienu, es vakar tā izdresēju salātbāra meitenes, ka pašam kauns palika, bet nu kaut kur taču vajag dabūt ēdamu ēdienu. Ķipa, "davai man šitos te zaļos, nē, šitos, nevis tos rūgtos, un tad olas, garneles un tunci, nē, man nevajag to pārsālīto lasi, kas ir sagriezts pārāk resnās šķēlēs un kam ādas un skrimšļu gabali malās karājas, paldies, pagājušoreiz jau ar to aplauzos. Nu man pofig, kas jums receptē rakstīts. Nē, man nevajag mērci, nē, pasarg dies, tikai nemēģiniet liet eļļu virsū, apvemšos. Nu nav garšīgas tās olīvas, un tā sēklas zobu starpās sprūst, nu kāpēc vajag par katru cenu mēģināt pielikt klāt kaut kādu figņu. Nu nezinu, kā jūs to kases aparātā iesitīsiet, nu izdomājiet kaut ko. 8EUR, ok, paldies:)" Bet bija to vērts - gan garšīgi, gan vēders pēc tam nesāpēja, gan miegs nenāca no tā, ka pārāk daudz glikozes asinīs. Bet nu, tas čakars.)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:21. Novembris 2014 - 15:24
(Link)
Ehm, principā varētu teikt, ka tu klasificējies kā profs, vismaz attiecībā uz to, ko tu ēd


Labi, ka tev nav tik precīzas gaumes uz grāmatām, es reāli nošautos :D
From:(Anonymous)
Date:22. Novembris 2014 - 16:14
(Link)
...ā, es tikko sapratu, kas par problēmu ar "uzvāri man pusdienām rīsus" :D
/L.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:22. Novembris 2014 - 16:23
(Link)
:D nēnu ja vien es, rīsus vārot, nedomāju par gaļu un tomātiem, tad viss ir kārtībā.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba