Aprīlis 7., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:34 - pretīgais homofobo un ksenofobo snobu žurnāls
"Ja Repšem būtu emocijas, diez vai viņš tās slēptu, cītīgi izvairoties no kaut cik personiskām intervijām."

"Vienkāršajam nodokļu maksātājam piemīt kāda indeve - [..] viņš tomēr ideālā gadījumā vēlas zināt absolūti visu par cilvēku, kurš nodokļus apsaimnieko. [..] Ja nu parādās premjers, kurš uzskata, ka atbildētu uz jautājumiem, kas interesē nodokļu maksātāju, nav būtiski vai ir nelietderīgi, tas nozīmē tikai to, ka šādā premjerā mums ir darīšana vai nu ar pārcilvēku, vai ārpuszemes izcelsmes būtni.."
"..tātad Repše varbūt varētu bažīties, ka, ielaidies pārāk garās sarunās ar kādu sieviešu šurnālu, viņš tiktu turēts aizdomās par netradicionālu seksuālo orientāciju."

..un tā tālāk, un tādā garā. Un visi šie mēsli - par ko? Ne jau par to, cik labs/slikts premjers ir Repše. Viņa lielākais grēks ir šis:

"Taču, kad Repše kļuva par pirmo premjeru Latvijas vēsturē, kurš atteicis interviju arī vienīgajam Latvijas vīriešu žurnālam - KLUBAM - (no tiem premjeriem, kurus KLUBS uzrunājis), kļuva skaidrs, ka lietas būtība slēpjas citur. Repše baidās tikt atmaskots kā citplanētietis."

Psc, ne? Repše atteicies no šī superpuper pagodinājuma - intervijas KLUBA lappusēs!!! Kaukāc sūda premjers te mums kaut ko pretī pīkstēs!!! Nāvi visiem, kas atsaka intervijas Klubam! Visi, kas nav intervēti Klubā, ir zagļi, pederasti un citplanētieši! Cilvēks, kurš ir nonācis sabiedrības uzmanības lokā un pārtiek no tā, ko viņam maksā sabiedrība (un tā faktiski darām mēs visi, kokos jau nauda neaug), līdz ar to ir notirgojis savu dzīvi, laiku un nervus masu mēdijiem.

Mierinu sevi ar domu, ka A.Krilovs vienmēr ir izcēlies ar viskretīniskākajiem rakstiem, ko es JEBKAD un JEBKUR esmu lasījusi. Ka citi Klubā lasāmie raksti nav tik pretīgi. (Bet nafuj Klubam viņa rakstus publicēt???)
Un: ir jau fun katrā otrajā rakstiņā kultivēt maskulīnā vīrieša, kurš sievietes uzskata par zemākiem radījumiem, tēlu. It kā jau viņi par to pasmej, bet ar katru brīdi vairāk man šķiet, ka tas ir nevis humors, bet nopietnība. Ka viņi tiešām uzskata sievietes par zemākiem radījumiem.
Tas pats attiecas uz netradicionāli orientētiem vīriešiem.
Un šī supersnobiskā attieksme iz sērijas "KLUBS ir Vienīgais Un Krutākais Vīriešu Žurnāls Latvijā Klubs Par Visu Ir Lietas Kursā Un Pasludina Galējo Spriedumu Par Visu, Sākot Ar Pareizo Dzīves Stilu Un Beidzot Ar Marsiešiem"... vēēē.

Jā, cilvēki reizēm lasa arī to, kas viņiem nepatīk. Vēl jo vairāk tāpēc, ka daudz kas šajā žurnālā ir foršs.

(2 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zverj
Date:7. Aprīlis 2003 - 18:37
(Link)
Sieviešu žurnāli nav labāki. Vispār žurnāli sako. Grāmatas arī. Da nafig! Revolūciju! Aizliegt rakstību!
From:(Anonymous)
Date:7. Aprīlis 2003 - 22:03
(Link)
Un aizsūtīt sievietes uz Venēru, vīriešus - uz Marsu.

Un te garām gāja Kindzulis un piebilda: "Katrai tautai ir tādi žurnāli, kādus tā ir pelnījusi".

(to, ka šā paša iemesla dēļ mums tādi politiķi, mēs mācījāmie iepriekšējā nodarbībā)
honeybee - pretīgais homofobo un ksenofobo snobu žurnāls

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba