Aprīlis 4., 2003


[info]gismo05:45
Cilvēki reizēm nav gatavi uzklausīt taisnību. Es domaju, meli tika izgudroti, lai pasargātu tuvus cilvēkus. Vēl es domaju, ka patiesības noklusēšana īstenībā arī ir viens no melu veidiem.

Lūdzu nepadomā, ka es propogandeju reliģiskos uzskatus, vienkārši, izglītošanās nolūkos es esmu lasījis arī reliģisku literatūru, vienā grāmatā bija teikts, ka reizēm var nepateikt taisnību, kāds no Jēzus mācekļiem bija savārījis podus (iespējams, tikai tāpēc, ka bija Jēzus māceklis), tad nu jamais bēga projām no pilsētas laivā. Viņam sekoja ar laivām, bet pēc sejas nepazina, viens no sekotājiem pieairējās pie tā mācekļa un prasīja, vai nav redzējis tādu un tādu cilvēku (pašu mācekli) uz ko māceklis atbildēja ka, tas cilvēks tepat tuvumā vien esot. Nu nesameloja taču.

Nu labi, es te nedaudz oftopikā aizgāju, runa taču bija par atklātību. Ne velti dažas lietas ir atzītas par tabū - aizliegto tēmu. Ja kāds cilvēks to tēmu aizskar, tad seko sods. Un ne vienmēr sods nāk no citu cilvēku puses, vainīgais soda sevi pats, piemēram, mokās ar sirdsapziņas pārmetumiem, bailēm, šoku.

Es domāju, ka tas viss ir muļķības, reiz, sarakstoties ar vienu meiteni, atklāti parunāju par dažām tēmām, arī viņa man nedaudz pastāstīja, kas slēpjas viņas dvēselītē... It kā nekas ārkārtīgs netika apspriests. Bet man grūti aprakstīt, kā es pēc tam jutos... ir tomēr iemesls dažas lietas noklusēt, paturēt sevī. Ir lietas, kuras labāk par citiem nezināt.


A kāpēc vēl neguli, vai mazais nevar aizmigt?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba