Decembris 8., 2012


[info]crescendo19:00
Ir ārprātā daudz postapoakliptisku un ne-postapokaliptisku SF, no kuriem lielāko daļu pat laiku tērēt lasīt negribas. Un man vispār patīk žanrs.

Pret latviski lasītu sf/f man zināmu iemeslu dēļ ir diezgan būtiski aizspriedumi. Redz, honeybee palasītu, jo iepriekšējie gabali (sf luga par robotiem tai skaitā :) jā es esmu čammīga, kautrīta utml, zinu) bija patīkami lasāmi - bet ir iznācis lasīt tādus 'trying too hard' un sliktākus variantus, ka... Jā, esmu aizspriedumaina, šausmīgi.

Samplus kindlā es neskatos un nezināju, ka tādi vispār eksistē. Lūk, ja kindle (nu vai goodreads) bāztu degunā reizi ceturksnī kaut vai - tad, ļooooti iespējams ka paskatītos un kaut ko no tā pat palasītu. Tie sampli tur kā, maksas, bezmaksas, what?

Pilnā cena..4,99 jau ir paperback cena. Jā, e-readeris ir ērtāks formāts, bet tas nemaina psiholoģisko cenas robežu. Varam jau apelēt pie 'bet LV grāmatas (ārpus VR izpārdošanām) ir krietni dārgākas - bet mēs te par to populācijas segmentu, kam ereaderi ir. Un tas segments man domāt lasa angliski, līdz ar to arī viņus ietekmēs anglisko paperback cenas, ne LV 'grāmatām ir jāizskatās smuki, lai var arī uzdāvināt' īpatnības.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba