Oktobris 1., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:46
Tiem, kas topošie rakstnieki un tā - vēl var fiksi paspēt nopirkt Holly Lisle "Character Clinic" (iegādājoties dabūsiet gan ePub, kindles un pdf formātus) par zemāku cenu - tb 8 dolāri, nevis 10. Tas ir to vērts.

Affiliate links (ja nu jūs esat dikti noskaudīgi, metiet to affiliate daļu ārā).

Es šo te lasīju pirms gadiem daudziem, kad vēl bija pirmā versija, un šī ir viena no tām retajām grāmatām par rakstīšanu, kurai ir oficiāls diskleimeris iz sērijas "tikai, lūdzu, nekādā gadījumā nemēģiniet izmantot VISU materiālu, visticamāk, katrā gadījumā pietiks ar max 10% no pieejamās informācijas". Un pamatoti, t.i., ja grāmatiņai pieķeras no visas sirds, tad rezultātā var vēsā mierā piebliezt garstāsta apjomu ar rakstura izpēti, būvējot īsā stāsta varoni.

(3 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]augsne
Date:1. Oktobris 2012 - 20:58
(Link)
Tu R. esi teikusi par šo grāmatu? Domāju, cik svarīgi būtu atcerēties viņu par šo pabakstīt "ei, re, ir šitāda grāmata, tev nevaig?", kad pārnāks. :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:1. Oktobris 2012 - 21:05
(Link)
Ēēē, viņš ielidotu uz visām sērijas grāmatām, kas nebūtu godīgi :) Bet iebaksti, jā, kamēr vēl ir lēti. Tā gan ir 90% prakse un 10% praktiskas teorijas.

Ja viņš paņem, tad tu priekš sevis noklausies komplektā iekļauto shadow room mp3, man ir liela aizdoma, ka tas strādā arī uz dzejniekiem.
From:[info]augsne
Date:1. Oktobris 2012 - 21:10
(Link)
Ok, paldies! :)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba