Augusts 8., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:19 - drausmīgi nopietns ieraksts
A mani, a mani valsts grib piespiest ilgi dzīvot, piesolot par to pensiju! Tajā pašā laikā, ja es būtu veiksmīgs un augsti attīstīts cilvēks, tad man nauda nebūtu prioritāte, tā ka patiesībā ir vēl sliktāk, valsts grib piespiest ilgi dzīvot visādus liekēžus-pabalstu meklētājus! Un gudrie-labie-pareizie ir spiesti par to maksāt!!!

es laikam ļoti asi reaģēju uz nenovīdību visās tās formās, tb gan "kāpēc citiem pienākas, ja man nepienākas", gan "kāpēc pienākas arī tādiem, kas nav tik izcili kā es, tad es labāk pats neko nedabūju nekā viņi arī dabū", un šīs nenovīdības pamatošana jebkurā formātā man liekas neadekvāta (un augsti morālistiska pamatošana man liekas smieklīga).
Bet, ļoti iespējams, es vienkārši saskatu nenovīdību tur, kur tās nemaz nav un cilvēki patiešām gan no visas sirds tic tam, ka Valstij Ir Jābūt Labai Un Pareizai un viņiem sirds aš lūst, ja tā nav, un plus vēl no sirds tic tām augstajām pareizās morāles vērtībām un neapšaubāmi arī savai spējai tās atpazīt gan citos, gan sevī.

To do list: iemācīties turēt muti; izlasīt Atlas Shrugged.

(1 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:8. Augusts 2012 - 16:32
(Link)
kad es viendien latvija.lv paskatījos, cik es esmu samaksājusi mūža laikā tajā nodoklī, kas pensijai skaitās un cik ir tas, cik man šobrīd ar šā brīža nodokļiem pienāktos pensija, ja man būtu tie sazincikgadi, tad man likās, ka plānojas, ka es dzīvošu pesiju saņemot daudz ilgāk nekā vispār ir humanly possible nodzīvot :D
honeybee - drausmīgi nopietns ieraksts

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba