Maijs 8., 2012


[info]honeybee08:03
Bet vispār latviešu slavenā nenovīdība, ļoti iespējams, ir nevēlēšanās būt tam idiotam, kas atbalsta kaut ko labu (bet ne ideālu); vai varbūt vēl vairāk - pagātnē sakņotas bailes, ka, ja izrādīsi savu atbalstu kaut kam patiešām krutam, nākamā pietura būs čekas māja (vai muižnieka paklājiņš). Un nevaig domāt, ka tādas lietas nepārmanto, stāstu par mērkaķiem tak zinām.

(Nu vienkāršs domu eksperiments: vai tu justos labāk, aizstāvot kādu tekstu, kas, tavuprāt, ir ļoti okei, lai arī ne ideāls, vai arī to noliekot līdz ar zemi? Vai, pasakot ko labu kādu LV tekstu, tu jau apriori neriskē ar to, ka būs to jāaizstāv? Vai tev būtu vieglāk nosaukt latviešu autoru, kas tev riebjas un kura eksistence ir liekēdība, vai latviešu autoru, kas tev patiesībā tīri labi patika?)

Promska vienkāršākais risinājums ir būt no Ārzemēm, uz Ārzemju darbiem šitais te neattiecas. Faktiski ir pat ļoti stilīgi būt tam, kas spēj novērtēt no Ārzemēm nākušus tekstus. Ā, un vēl var būt beigts, tas ir apmēram tāpat kā būt no Ārzemēm, tikai ar pievienotu Pasaules Skumju.

/nav gulēts, tāpēc rūgtumiņš, poh

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba