Marts 20., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:15

(16 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]teeja
Date:20. Marts 2003 - 21:36

es domaaju taa

(Link)
(spriezhot pati peec sevis)
tu liidz galam veel nezini kura no taam abaam esi un kokjetee ar abaam divaam lomaam. taapeec arii meedz radiit maldiigus priekshstatus :) lai gan patiesiibaa ir veel vairaak kaa divas.

piem., lielaakaa dalja manu pazinju domaa, ka esmu visnosveertaakaa, pashapziniigaakaa un stabilaakaa buutne, ko vinji paziist, uz mani var paljauties un es speeju paveikt neticami lielas lietas.
mana mamma, maasa un dazhas tuvas draudzenes domaa, ka esmu visnervozaakais un emocionaali nestabilaakais radiijums, kas ir sargaajams un kopjams kaa mazs beerns. man izklausaas, ka ar tevi vareetu buut liidziigi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:20. Marts 2003 - 22:28

Re: es domaaju taa

(Link)
varētu būt, ar to atšķirību, ka laikam ir tikai viens cilvēks, kurš drīkst satikt šo sargājamo-un-kopjamo bērnu un kurš par viņu arī rūpējas... visi pārējie ir vai nu zaudējuši manu uzticēšanos vai arī nekad to nav ieguvuši :)
From:[info]teeja
Date:21. Marts 2003 - 12:06

Re: es domaaju taa

(Link)
hmm. teikuma pēdējā daļa skanēja gandrīz vai lepni. bet manuprāt skarbā patiesība ir tāda: ir tikai viens cilvēks, kas tevi tādu grib redzēt. visiem pārējiem mēs TĀDAS tā īsti vajadzīgas neesam, tādi indivīdi grauj iluzori mierīgās sociālo procesu sliedes.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba