Februāris 28., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:54
Bet vispār ja nu kas ir skērīgi, tad skērīgi ir tad, kad tu iedod savu stāstu cilvēkiem lasīšanai, saņem gandrīz 10 recenzijas ar piesiešanos pie pilnīgi visa, pie kā vien var piesieties, vismaz 90% gadījumu arī pilnīgi pamatoti, sākot ar pareizrakstības kļūdām, turpinot ar tehnikas lietām iz sērijas "nav konflikta" "beigas par īsu/beigas par garu", "neizstrādāti raksturi" un tā tālāk, beidzot ar konceptuāliem jautājumiem par sižeta un notikumu loģiku. Un nevar attaisnoties ar "tas stāsts jau ir publicēts, ko nu vairs", jālabo ir, mēģinot atrast kādu vidusceļu starp pretrunīgiem komentāriem, paša stāsta ideju un labojumiem, kas var ļoti lielā mērā mainīt to, kas stāstā notiek.

(3 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:28. Februāris 2009 - 12:47
(Link)
Hmm, tie ir viņu viedokļi, Tu vari no tiem mācīties un kaut ko gūt, vai kaut kam nepiekrist, vai vispār ignorēt. Tev nav kaut kas obligāti jālabo, bet, protams, vari darīt arī to, ja vēlies.
Es līdzīgos gadījumos vienmēr esmu pateicīgs par jebkuru viedokli, pat klaju noliegumu - "viss ir slikti".
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Februāris 2009 - 12:50
(Link)
Nu, nebūtu jau bijis nekādas jēgas kaut ko sūtīt uz kritikas grupu, ja nebūtu vēlmes to gabalu uzlabot :)
Ignorēt/uztvert īzīpīzī var kādus 2-3 uzbraukumus, kur cilvēks acīmredzami nav iedziļinājies un tāpēc iesaka mainīt būtisks lietas, kā arī konkrēti pretrunīgus ieteikumus (piemēram, nobeiguma garums, kur viedokļi ir skarbi un 50/50 sadalās pretējos viedokļos). Bet tā pa lielam jau taisnība. Tikai kā izlabot, tas ir jautājums.
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:28. Februāris 2009 - 13:41

(Link)
Es zināju, ka Tu esi gudra sieviete, vienīgi tas "scary" samulsināja :)

Jā, tas ir jautājums.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba