Janvāris 14., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:18
Jocīgie cilvēki, sākumā runā par "tautu" un pēc tam brīnās, ka ne visa tauta ir gatava pieklājīgi pastāvēt ar lietussardziņu, padziedāt un čāpot mājās, lai kaut ko cibā iepukstētu. Un tūkstoš cilvēkus, kas šitā pieklājīgi izpildās, būtu jāņem vērā, bet tūkstoš cilvēkus, kas lauž bruģi un mētā ledu, nebūtu, jo viņi tak urlas un būtu cietumā jāsaliek. Nu kā tā var nesaprast, ka nav labi bojāt valsts vai privātīpašumu, reku Godmanis tagad mūs sabāra par to, ka nesanāca gluži dziesmotā revolūcija, tiešām, kauns par savu tautu.

Tikai tautai, zinies, pohuj, ka tev kauns, un iepūt :D

P.S. Lai gan daži, kā izskatās, apgalvo, ka īstā tauta ir 9800 vai ciktur ļautiņi, kas mierīgā garā dodas mājās, kamēr 100 demolē Saeimu, lai iedzertu aliņu, klausītos ziņas un pukstētu par drausmīgajiem urlām un mežoņiem, kas visu demolē, un atbildības trūkumu, Kāpēc Neviens Viņus Neapturēja, tur tak bija 9800 apzinīgu un inteliģentu cilvēku. :)

(5 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]decembris
Date:14. Janvāris 2009 - 11:39
(Link)
arī vietās, kur notika demolēšana, lielākā daļa nevis kaut kam uzbruka, bet gan tikai uzgavilēja, vai vnk skatījās. man šķiet, ka bez tā visiem jau būtu apnicis demolēt dievzemīti. tāpēc tas nebija tikai urlu pasākums, jo mandātu viņiem deva iedzīvotāji. :)

protams, arī ne visi demolētāji bija tikai "urlas", kaut gan liela daļa tiešām bija. bija arī daļa agresīvu jauniešu gariem matiem un ādas jakās (tautu dēli metālisti? hvz, man viss jūk), bet bija pat tādi tiešām ļoti ieklājīga paskata jaunieši. un bariņš zviedzošu meiču, kuras gan neko daudz nedarīja, tikai zviedza.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Janvāris 2009 - 11:51
(Link)
nubet :)

Cilvēki Tādi Ir, un, mandomāt, izrādīt baisu pārsteigumu vai norobežošanos ir drusku muļķīgi/liekulīgi (bet atkal: Cilvēki Tādi Ir)
From:[info]decembris
Date:14. Janvāris 2009 - 11:59
(Link)
apsveicu dzimšnas dienā!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Janvāris 2009 - 12:06
(Link)
hehe :)
From:[info]murse
Date:16. Janvāris 2009 - 02:28
(Link)
mhm. ieksh tās šausmināšanās ir svētulība un kaut kāds aizkustinošs naivums. Tauta nekad nesastāv no baltajiem vai melnajiem, to jau vēstures gramatās var labi izlasīt. Nenu labi, ne jau mācību grāmatās, bet tādās, kur ir dokumentāla vēsture - ar visām tās 1001 pretrunām un paradoksiem.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba