Augusts 29., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:33

(22 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]dzeina
Date:29. Augusts 2006 - 12:29
(Link)
ai, neierēķināju pusdienas laiku
tātad - man tiešām ir tikai tās sešas stundas

darba problēmas - vairs nē. No sākuma tā bija problēma, bet tagad esmu iemācījusies, kā ārpus no kantora, tā atslēgties.
Visticamāk, es dekrētā skaitīšos minimālo laiku & ātri atsākšu strādāt.. pagaidām vismaz uz to velk. Turklāt, šaubos, ka no manis sanākstu Lieliska Mājās sēdētāja [nejaukt ar Lielisku Māti :P]
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Augusts 2006 - 12:52
(Link)
Nu, malacis. Patiesībā es arī esmu iemācījusies atslēgties (ne pilnībā, protams, par debīli adaptētām reklāmām es lamājos neatkarīgi no darba laika), bet atbildīgākā amatā droši vien nervi uzdotu.

Bet māmiņalgu jau, cik es saprotu, maksā tieši par to, ka cilvēks sēž mājās un aizmiglotām acīm dūdo par mazo-jauko-brīnumiņu-kurš-apkakājies-un-aizmidzis, un nepakustina ne pirkstiņu, lai nopelnītu kaut vai piecīti mēnesī. Ārkārtīgi īpatnēja nodarbošanās, kas diez vai ir pa spēkam cilvēkam, kurš līdz tam ir plēsies un cīnījies, lai izmantotu savu potenciālu... ē... aktīvākā darbībā. Vot padomā tā nopietni - vai tu spētu šādi dzīvot veselu gadu no vietas, pat ja saņemtu par to savu ierasto algu?
From:[info]dzeina
Date:29. Augusts 2006 - 12:55
(Link)
iespējams, es pat varbūt gribētu kādu laiku pasēdēt mājās. Varbūt ne tik daudz dūdot, kā - es bik esmu sagurusi no žurku skrējiena.
bet nu laikam jau neprastu. Dārgais jau tagad reālistiski skatoties uz visu situāciju saka, ka trīs mēneši mājās man būs maximums...
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Augusts 2006 - 13:00
(Link)
Tā varētu būt; 3 mēneši ir apmēram tas termiņš, kurā māte ar šausmām apjēdz, ka, vells ar ārā, viņa tak paliek STULBA, ar to bērnu ņemoties. Lai cik "laba māte" viņa arī nebūtu.
From:[info]dzeina
Date:29. Augusts 2006 - 13:01
(Link)
Tad jau pagaidām izskatās, ka saprotu to, kas vēl mani gaida, daudz maz precīzi ;)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba