Jūlijs 22., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:16

(32 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Jūlijs 2006 - 15:54
(Link)
Nenodarbojies ar paranoju :) Ir pietiekami daudz reālu situāciju, ar kurām gejiem jārēķinās jau šodien.

Piemēram, es pati savām actiņām noskatījos darba pārrunas, uz kurām bija atnācis gejs. Un potenciālais darba devējs to uzreiz saprata - un neba nu šis puisis viņu mēģināja pavest vai kā citādi ietekmēt, vienkārši tas bija redzams. Puisi darbā nepaņēma; es ceru, ka šajā gadījumā objektīvu iemeslu dēļ. Bet, ja darba devēja vietā būtu kāds aizspriedumains un paranoisks radījums, kas uzskata, ka ikvienam gejam to vien gribas kā propagandēt savas attiecības un skraidīt apkārt ar pliku d, tad viņš pilnīgi noteikti netiktu paņemts darbā, balstoties uz orientāciju. Tā ka runa nav tikai par gultu. Runa ir arī par koleģiālām attiecībām, iespēju normāli iedzert un padejot un rokrokā pastaigāties pa parciņu.
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:24. Jūlijs 2006 - 15:59
(Link)
Rokrokā pa parciņu vēl ilgi pēc šādas jezgas nevarēs staigāt, bet varēja. Nū palasi ko propagandē tās valstīs geju kustības, tāds pī.

A par darba devēju, es publiski neteiktu, bet arī diskriminētu un diskriminētu vēl daudzus tipāžus. Tagat es zinu to daudzi darīs, kaut vai principa pec :P Un iepūtiet man, pamatojumu, kapēc man nepatīk vienmēr var atrast.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Jūlijs 2006 - 19:09
(Link)
Nuja, tāpēc jau es saku, ka šaubos, vai šībrīža geju&lesbiešu kustību aktivitātes nāk viņiem par labu.

Bet nenoliegsim, ka tumsonība ir abpusēja; gan pieņēmums, ka skandāla uztaisīšana mazina diskrimināciju, gan arī ne mazāk absurdais pieņēmums, ka skandāls dotu pamatu diskriminācijai.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba