Jūlijs 22., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:16

(32 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]skuka
Date:23. Jūlijs 2006 - 00:26
(Link)
no kā gribu, no tā norobežojos. jā, norobežojos no stulbuma un vardarbības. un kaunos par to, kas jāpārdzīvo maniem draugiem.
tu te drusku dzen demagoģiju, man liekas, bet man nav vairs laika par to parunāt, atvaino.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:23. Jūlijs 2006 - 00:47
(Link)
Nu, iespeejams, ka es esmu netaisna. Un demagogjiju no dranjkjiigas argumentaacijas ir gruuti atshkjirt, taapat kaa stingru viedokli no uzpuustas pozas ;) Bet man tieshaam shkjiet, ka ir diezgan liekuliigi reizi gadaa post factum pavaideet par to, kaadi latvieshi slikti un nejauki, un kaa mees, gudrie un labie, norobezhojamies no stulbuma un vardarbiibas... Ja pienjem, ka gudro un labo (un es uzskatu tevi par gudru un labu) misija ir ieraadiit tiem stulbajiem kretiiniem kaadu labaaku celju.

I mean, es arii vareetu pachiiksteet par to, kaadi latvieshi kretiini. Bet, taa kaa es neesmu izdariijusi pat ne kripatinju Reaala Darba, lai vinji papuuleetos pienjemt homoseksualitaati vai chigaanus, vai jelko citu, tad iekozhu meelee un nechiikstu (nu, ja atskaita to, ka mans beerns pagaidaam ir ljoti tolerants pret visu, iznjemot citus beernus, kas traucee vinjam shljuukt pa kalninju; ar to es lepojos). Un, ja es buutu kaut ko izdariijusi, tad vareetu chiiksteet tikai par to, ka aciimredzot neesmu izdariijusi gana daudz vai gana labi, vai neesmu sapratusi kaut ko ljoti buutisku par to visu.

(Un nesaki, ka puulja domaashanu nav iespeejams mainiit. Ja vinjiem var iestaastiit to, ka jaaizveelas konkreeta brenda paketes un jaapiipee konkreetaa brenda cigaretes, tad kaapeec gan nevareetu iestaastiit, ka praids ir labi un mest ar olaam gejiem ir slikti?)
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:23. Jūlijs 2006 - 08:22
(Link)
man nav misijas. misija ir repšei. es gan baidos, ka konkrētajā jautājumā viņa drīzāk būtu olu metēju pusē.
un - ko nozīmē iestāstīt? ja tā ņem - es jau stāstu, kaut vai te, cibā. pagājšgad slejā. grāmatas viena stāsta varone ir lezbiete - neviens it kā neko neiebilda, nesašuta.
un, ja es saku, ka man ir kauns - arī tā ir sava veida "istāstīšana".
un, pats galvenais - te nav runa tikai par homo, bet par pūli un citādo.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:23. Jūlijs 2006 - 19:03
(Link)
jaa, iespeejams, taapeec es sashutu par to kauneeshanos, jo taa ir klaja "iestaastiishana", tbsh brutaala manipulaacija ar citu praatiem. ne pati kauneeshanaas, bet konsekventa runaashana par to katrreiz, kad kaut kas nenotiek taa, kaa tev shkjiet labi un pareizi.

un, starp citu, man patiik cilveeki ar misijas apzinju, lai cik aprobezhoti vinji arii neshkjistu. vislaik dikti gribu atrast kaadu labu paraugu - cilveeku ar misijas apzinju un sludinaataaja dotiibaam -, kura uzskatiem es vareetu piekrist, bet diemzheel visi, ar kuriem es vareetu vienoties kopeejaa frontee, vai nu chiikst, vai njirgaajas, vai klusee. mana probleema, protams, laikam vispaar nav godiigi par to pukoties.

p.s. nee, muldu, pazinu es taadu cilveeku. bet nu jau par veelu.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba