Marts 1., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:42 - ņerr
beidzot jāuzraksta tā fakinā recenzija par fakino Misteru Latviju. nevis par to stulbēni, kas ir Misters Latvija 2002, visas geju cilts apkaunojums (vismaz boļna jau izskatās pēc geja), nespēj salikt divus teikumus kopā, apgalvo, ka "kāds magnēts viņu pievilcis" pie viņa meitenes, puspamodies un pusnomazgājies mētājas "kluba modeļa" sekcijā (nē, ne jau kā meitene, bet kā "vīrietis", ir tur arī tādi) un tamlīdz. runa šoreiz ir par Paula Bankovska romānu. saku uzreiz: vispārīga viedokļa nav. ja nu vienīgi šāds formulējums: perfekts romāns tiem, kas jūtas pārāk kruti un inteliģenti, lai lasītu bestsellerus, bet nav vēl nomērdējuši sevī tieksmi pēc aizraujošas un viegli uztveramas lasāmvielas. vai arī: rutinēta autora romāns rutinētam lasītājam. nē, tas laikam būtu pārāk skarbi. lai arī - kāpēc? tikai reālistiski.

// uj, acerējos, pareizāk, mīļums atgādināja Mistera Latvijas izteikumu pērli - cik ĻOTI izmisis viņš bijis, kad viņam vajadzējis noskūt visas spalvas uz vēdera :D nabaga, nabaga puisis :P

(9 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]raamizzz
Date:1. Marts 2003 - 23:58

njaaaa!

(Link)
zhetons par Misteru Latvija. tas i 10niekaa! :)
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:2. Marts 2003 - 00:16
(Link)
Nepacietīgi gaidu....;)Tas būs lasi_mani?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Marts 2003 - 00:18
(Link)
nea, LMLā, ja Arno Jundze atzīs par gana labu esam :) un ar laiku gan jau arī lasimani :)
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:2. Marts 2003 - 00:24
(Link)
Gan jau atzīs, kur šis liksies;)
Es, diemžēl, Mr.L neizlasīju līdz galam, zuda man interese par mistera gaitām.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Marts 2003 - 00:37
(Link)
sākot ar "vasarniekiem", jamais kļūst interesantāks, manuprāt :) vismaz epizode ar spārēm man jau nu dikti patikās, ja tu tiktāl tiki. manuprāt, romāna augstākais punkc.
From:[info]jerrym
Date:2. Marts 2003 - 00:40
(Link)
nu, geju cilts no tā necietīs, jo viņa pati par sevi ir apkaunojums
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Marts 2003 - 00:48
(Link)
nu, sorry, bet tas, ka cilvēks ir gejs, neliedz viņam būt kaut cik inteliģentam un domājošam cilvēkam. kādi daudzi no viņiem arī ir. / inteliģencei gan nav nekāda sakara ar seksuālo orientāciju, bet tas nu tā :)

un: daudzas sievietes, mani ieskaitot, ir labās domās par gejiem, jo vismaz tie, kas atļaujas neslēpt to, ka ir geji (par pārējiem ziņu nav) mēdz būt maigāki, jūtīgāki, atsaucīgāki un visādi citādi komunikācijā patīkamāki par vidusmēra vīrieti. varbūt tāpēc, ka viņiem nav uzspiesta superkrutā mačo & mistera latvijas loma. varbūt tāpēc, ka viņos ir pietiekami izteikts sievišķais elements, kas attiecīgi uzlabo saskarsmi ar "maigo dzimumu" :) / protams, šīs rakstura īpašības nav izrietošas no seksuālās orientācijas. bet sakarība pastāv, tas nekas, ka tā nau cēloņsakarība.
From:[info]jerrym
Date:2. Marts 2003 - 00:51
(Link)
"kaut cik" - tas gan :DD
labi labi, nespringsti :>
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Marts 2003 - 00:54
(Link)
nekas, nekas :) heteroseksuāļiem jau ar' nau nekādas vainītes, actually ;)
honeybee - ņerr

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba