Jūnijs 12., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:33
Laiks ir savērpies, un man vairs nav tajā vietas.
Es esmu mierīga un mēma, un tikai čaumaliņa palikusi realitātē. Jo mazāk pūļu man jāpieliek, lai būtu, jo mazāk es šeit esmu.
Ir labi, kamēr pavadiņa nav par īsu. Tik ilgi ir labi.
---
Starpcit, konstatēju, ka dzeršana, kurā neiesaistās ne emocijas, ne intelekts, man liekas pilnīgi bezjēdzīga nodarbošanās. Man patīk tie brīži, kad atveras emocionālās slūžas un es tās neturu ciet, un man patīk tie brīži, kad pēkšņi sagriežas ritenīši, un prāts sāk strādāt ar plašāku atvēzienu (aplamu, bet plašu). Viss, kas ir pa vidu, viss, kas ir kontrolēts un precīzi virzīts, mani neinteresē.

(3 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]creature
Date:12. Jūnijs 2005 - 10:49
(Link)
Man dzeršana vairāk saistās ar emocijām, mazāk intelektu, bet emocijas spēj sagraut, bet, jā, man laikam arī patīk eksplodēt, kaut arī nākošajā rītā dažbrīd viss šķiet tik nepiemērots.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:12. Jūnijs 2005 - 11:08
(Link)
Nu, emocijas sagrauj tikai tad, kad tās jau by default ir sačakarētas, t.i., kad kaut kas JAU nav kārtībā. Ja ir labi, tad emocijas pastiprinās, kļūstot vēl maigākas & spēcīgākas. Bet tādā bezpersoniskā dzeršanā, kur tuvumā nav neviena, kam gribētos gāzt virsū emo, man vienā brīdī ieslēdzas Domāšana. Atceros kādu pasākumu, kur ap 3iem naktī, kad vairums jau bija aizlējušies un atlūzuši, es (arī diezgan smagā ķitē) pēkšņi sāku pārliecināt vienu japāni, ka japāņu valoda ir vienīgā valoda pasaulē, kur rakstu valoda būtībā nevar pastāvēt bez runātās valodas un otrādi. Un vakar arī tā bija, aizdzēros, gribēju teoretizēt un aplauzos, uzzinājusi, ka cilvēki grib vienkārši dzerstīties un atslābināties, nevis "filosofēt".
[User Picture]
From:[info]creature
Date:12. Jūnijs 2005 - 11:38
(Link)
Mani spēj sagraut arī pozitīvas emocijas, bet te es domāju to, ka pozitīvu emociju pārdaudzums neļauj normāli dzīvot, nu staigāju vairākas dienas nekāda, jo ir bijis pārāk labi.
Forši, ka tu vari filosofēt iedzērusi, man viss tāds miglains paliek un viegls, ka īsit pat domāt negribas, bet, ja gribas, tad tādas vidējas domas, nevis par japāņu valodu, kaut arī nē, esmu dzērumā arī par mediju teorijām runājusi, bet man liekas, ja kāds skaidrā šito būtu dzirdējis teiktu, ka galīgās stulbības esmu runājusi.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba