Februāris 17., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:27 - nu re :)
Jeremijas raudu dziesmas, paldies, [info]skuka :)


1.12 Vai jūs, kas ejat garām, tas nemaz neskar? Skatieties un redziet, vai ir vēl kur tādas sāpes kā manas sāpes, kas pārņēmušas mani un ar ko Tas Kungs mani piemeklējis Savas niknās dusmības dienā.
1.13 No augšienes Viņš ir metis uguni manos kaulos un licis tai tur plosīties. Viņš manām kājām izpletis tīklu un licis man griezties atpakaļ. Viņš iegrūdis mani postā, darījis slimu ik dienas.
14 Mani pārkāpumi Viņa rokās savīti visi kopā un kā jūgs uzlikti man uz kakla; Viņš satriecis ar to manu spēku; Tas Kungs mani nodevis tādiem rokās, kuriem nevaru pretoties.


2.11 Manas acis izraudātas asarās, manas iekšas saraujas sāpēs, manas aknas ir it kā izkratītas uz zemes manas tautas meitas posta dēļ, jo bērni un zīdaiņi dabū galu pilsētas ielās.
2.12 Tie sauca uz savām mātēm: kur ir maize un vīns? Tā viņi aiziet bojā kā ievainotie pilsētas ielās, tie izlaiž savu garu mātes klēpī.

2.18 Tad viņas sirds sāka brēkt uz To Kungu. Ak, Ciānas meitas mūri, liec lai dienu un nakti asaras plūst kā strauts; nemities raudāt un nedod mieru savām acīm ne mirkli!
2.19 Celies, brēc naktī; ļauj izplūst jau pirmajos gaiļos savai sirdij Tā Kunga priekšā kā ūdenim. Pacel savas rokas lūgšanā uz To Kungu par tavu bērnu dvēselēm, kas mirst badā visos ielas stūros.
2.20 Ak, Kungs! Raugies jel, kam Tu esi ko līdzīgu darījis? Vai tad sievas lai ēd savu miesas augli, savus bērnus, ko auklējušas? Vai tad priesterus un praviešus lai nokauj Tā Kunga svētnīcā?

// uj, pacitēju, vairs negribas :P

(3 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]susure
Date:17. Februāris 2003 - 18:46
(Link)
saprotu tevi...
saprotu raxtu...
kau kur lasiiju, ka biibele nekad nav taa uzraxtiita veinaa gabalaa, bet gan pa daljaam savaakta...
sho dalju pienjemu ka ir raxtiijis tajaa mirklii ljoti saapinaats cilveex ar izcilu fantaaziju...
shausmiigi taadam buut :/
From:[info]teeja
Date:18. Februāris 2003 - 12:38

nu ja :)

(Link)
Katra B. grāmata arī ir rakstīta kā atsevišķa grāmata, un šo ir rakstījis pravietis Jeremija apm.600 g.pirms Kr., kurš ar varen asu mēli aicināja savus laikabiedrus atgriezties pie ticības Jahvem un nepadoties dažādām laikmeta ietekmēm un varām, biedējot viņus ar Jahves cieto roku. tas puisim beidzās slikti, šo iemeta cietumā un slikti pret šo izturējās.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:18. Februāris 2003 - 21:26

Re: nu ja :)

(Link)
nu vo, es jau gaidīju, kad kāds kauko pateiks :)
honeybee - nu re :)

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba