Februāris 3., 2005


[info]honeybee13:40
es nezinu, pa kuru laiku esmu kļuvusi tik vienaldzīga. vienaldzīga pret nāvi, vardarbību, izmisumu; pati pret savām skumjām, pret vientulību (labi, tīri tehniski es neesmu vientuļa, bet es esmu viena, es, kas agrāk allaž gribēju, lai man ir kāds mīļotais puisis), pret pazemojumu, pret bailēm, pret prieku - es to visu pieņemu kā faktu, kā normālu notikumu gaitu, visas emocijas es uztveru kā sašūpošanos, kā vilnīšus uz ezera virsmas, kas ir nebūtiski un pārejoši.
ir laikam tikai kādi 3-4 cilvēki, kuru dzīve mani patiesi interesē, kuru sāpes es uztveru jūtīgi, par kuru pārdzīvojumiem es nepasmīnu. un es pati neesmu šo cilvēku skaitā.
un šī vienaldzība nav ne vēsa, ne silta, to nav radījis nicinājums vai atsvešinātība, es nezinu, no kurienes tā ir radusies un kāpēc.

es nesaprotu, kā tā var dzīvot. kā var dzīvot, ja nekas tevi neaizskar līdz pašiem dziļumiem, ja katru mirkli, katru emociju uzplūdu tu samēro ar laiku un nāvi un atzīsti par pārejošu un nebūtisku. tā pat nav dzīvošana puselpā vai pussolī; es izdzīvoju šo mirkli un šīs emocijas, bet ne vairāk, kā es izdzīvoju grāmatu, ko lasu, vai filmu, ko skatos. tāpat kā ar grāmatu vai filmu es zinu, ka tas beigsies, ka tas pārvērtīsies, un jā, reizēm man ir bail un žēl, iedomājoties par to, ka turpinājums varētu nebūt tāds, kādu es vēlētos. bet vienmēr jau ir citas grāmatas un citas filmas; un nav vērts pārdzīvot, ja manējā nav īpaši izdevusies.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba