Decembris 6., 2004


[info]dark_entrant21:30
pag pag. ģimene ir cita lieta, jo tam, ka cilvēkiem nav jādzīvo kopā ar izraudzītiem partneriem es piekrītu. pat varu visu sastrukturēt.

a)jebkurš cilvēks var precēties un dzīvot kopā ar jebkuru citu cilvēku, pret kuru vara jau pirms tam nav veikusi kaut kādas sankcijas.

b)sankcijas tiek noteiktas pret tādiem cilvēkiem, kuri nespēj reāli dzīvot, kaut ko darot sabierības labā, tādējādi pastāvot paši par sevi. tb - garīgi nepilnvērtīgie, kurus vajag fiziski iznīcināt. ir arī cilvēki ar kādām nebūt iedzimtām un psihiskām kaitēm, bet tomēr ar ne tik lielām, lai nespētu izdzīvot. šiem cilvēkiem tiek aizliegts radīt pēcnācējus, bet atļauts turpināt dzīvi. pēc tam arī rases utt.

c)divi +/- ok cilvēki, kas dzīvo kopā drīkst radīt pēcnācējus, kurus pēc tam paši arī aprūpēs.

d)divi cilvēki, kuri šajā poligāmiskajā sabiedrībā rada pēcnācējus bez kopdzīves iepriekš vienojas, kas notiks ar pēcnācēju. ja pēcnācējs solās būt īpaši apdāvināts pār to aizbildniecību uzņemas valsts.

e)visi poligāmiski dzimušie :) bērni tiek stingri fiksēti valsts datos, un tiem jau iepriekš tiek dotas ziņas par saviem brāļiem un māsām.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba