Decembris 6., 2004


[info]honeybee11:44
Protams, ka medicīna ir attīstījusies. Rezultātā tiek kaut kā saķīlēts dajebkurš, un turpinās defektīvie gēni, t.i., tiek atražoti cilvēki, kas nespēj normāli funkcionēt bez medicīnas palīdzības. Neapšaubāmi kruts modelis, ja? :P

Un es jau teicu, ka nav runa par maukošanos apkārt. Ir runa par to, ka seksuālais partneris tiek izvēlēts atkarībā no reālajām vēlmēm, nevis no "pieejamības" (teiksim, ja es tagad gribētu ar kādu pārgulēt, man tas būtu jādara vai nu ar brīvu puisi, vai ar tādu, kam pofig par viņa meiteni; poligāmijā es varētu izvēlēties labāko partneri nevis to, kas pagadās).

Jūtas un uzticība ir visnotaļ iespējamas arī brīvajās attiecībās (esmu tās izmēģinājusi, un bija labi, un varēja ļoti labi just gan savstarpējas jūtas, gan to brīdi, kad pazūd uzticība - bet tam, kas to nav mēģinājis, droši vien grūti izprast, kā tas ir).

Kas attiecas uz Parasti cilvēki akceptē par labu esam to, ko paši dara un jo kā nu iesi sevi nosodīt? - atvaino, dārgā, šajā gadījumā tas uz mani jau labu laiciņu neattiecas :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba