Novembris 30., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:01
Bet cilvēki, kas ignorē populāras un "lētas" lietas, daudz zaudē.
Reku, vakar noskatījos Spiderman 2 - šausmīgā krievu ieskaņojumā, bet nu pofig. Sapriecājos par to, kādā veidā tiek veidots ļaunā tēls, par zemapziņas lomu sižetā vispār. Un, protams, sasmējos par supervaroni, kurš nespēj ne vārda dabūt pār lūpām, meitene atnāk, stāv uz sliekšņa, runā par mīlestību un jūtas visnotaļ stulbi, a puisis tik stāv un blenž :)
Un mani pat netraucē tas, ka burvīgās un interesantās idejas tiek pasniegtas tik seklā līmenī, tik sasodīti pavirši - no tā materiāla taču varēja dabūt ārā daudz vairāk! Nē, mani netraucē, man patīk pašai izdomāt, kādā veidā es to būtu darījusi. Lieliskām filmām ir tāds mīnuss, ka tās ir pārāk perfektas, lai būtu iespējams domāt par uzlabošanas iespējām, un pārāk dziļas, lai tu varētu cerēt tikt vēl dziļāk.
Tas pats attiecas arī uz Zelaznija Amber chronicles - lasi, izklaidējies, un paralēli ļauj smadzenēm tikt galā ar šīs pasaules uzbūves filosofisko koncepciju.
Un uz veselu sēriju populārām, viegli klausāmām grupiņām/izpildītājiem.

(7 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]makmerfijs
Date:30. Novembris 2004 - 10:05
(Link)
Spiderman 2 - es to skatoties vienkaarshi uzjautrinaajos par stulbajiem amiishiem kuri kaut ko taadu var masveidaa blenzt. Kkas tik primitiivs sen nebija redzeets......
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:30. Novembris 2004 - 10:12
(Link)
tev vienkārši pietrūkst fantāzijas saskatīt lētā bulšitā krutu pasākumu :) tas ir tāpat, kā tu popkornā nesaskatītu jēriņus un briesmoņus, un virtuves ķeblī - kuģi. vai papīra rullī - ātrvilcienu.

primitīvas filmas ir tāpat kā vienkāršas rotaļlietas bērnam - nekā sarežģīta, nekā īpaši kruta, bet bērns ar tām var spēlēties stundām.
From:[info]makmerfijs
Date:30. Novembris 2004 - 10:19
(Link)
Nu es neesu beerns..... driizaak juutos kaa vecs kashkjiigs pensis :DDD
From:[info]makmerfijs
Date:30. Novembris 2004 - 10:21
(Link)
Vispaar nez kas esu - vieni man paarmet ka esu paaraak nopietns - citi savukaart uzxskata ka es sho dziivi njemot paaraak nenopietni...
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:30. Novembris 2004 - 10:27
(Link)
un abiem ir taisnība, actually ;)
From:[info]makmerfijs
Date:30. Novembris 2004 - 10:31
(Link)
Hmmmmm..... tas prasaas peec siikaakiem paskaidrojumiem
[User Picture]
From:[info]jozefs_k
Date:1. Decembris 2004 - 00:57
(Link)
Es, skatoties 2 Spiderman, priecaajos apmeeram par to pashu, ko tu. Man ar likaas, ka tur potenciaals pa visaam malaam spiezhas aaraa un man ar to pietika. Noskatiijos ar lielu baudu, noraudaajos beigaas.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba