Oktobris 16., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:14 - piezīmes uz šodienas malām

(9 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:16. Oktobris 2004 - 15:25
(Link)
Atvaino, nemēdzu aprunāt, bet ieinteresēja Tavs teksts par Gundegu Repši. Kāda viņa ir, ja Tu raksti, ka parasti, viņu ieraugot, satrūksties? Esmu viņu satikusi gadus 15 atpakaļ, kad klīdu apkārt, visiem mēģinādama iesmērēt savus dzejoļus. Viņas klātbūtnē jutos melna un maziņa, un gribēju palīst zem grīdas:))). Domāju, cik tas bija objektīvi, cik vienkārši- tā mirkļa izjūtas...
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:16. Oktobris 2004 - 15:38
(Link)
Nu, es jūtos tāpat, bet baidos, ka tas drīzāk izriet no maniem kompleksiem, nevis no viņas personības. Lai arī kas viņu zina, es G.R. praktiski nepazīstu, esam pāris reizes kontaktējušās. Viņa ir pārāk daudzšķautņaina personība, lai varētu raksturot, nepazīstot gadiem ilgi.
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:16. Oktobris 2004 - 15:50
(Link)
Eh, laikam gaidīju, ka pateiksi kaut ko labu par viņu un mazināsi manu tā brīža iespaidu:))) Jo radošos cilvēkos tomēr gribās saskatīt lielāku pozitīvo lādiņu:)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:16. Oktobris 2004 - 15:53
(Link)
ah, neceri. radošam cilvēkam ir ļoti grūti būt patīkamam un visiem pieņemamam, it īpaši tādam sevis-pušu-plēsējam kā G.
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:16. Oktobris 2004 - 15:57
(Link)
Njā... bez pašsadedzināšanās un laimīgiem cilvēkiem māksla nesanāk:( Ja laime un iedvesma būtu divi savienojami jēdzieni, arī pasaule kopsummā būtu daudz laimīgāka...
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:16. Oktobris 2004 - 15:57
(Link)
ir savienojams, bet reti un specifiski.
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:16. Oktobris 2004 - 16:02
(Link)
Varbūt Rēriha gleznas?
From:[info]makmerfijs
Date:16. Oktobris 2004 - 16:06
(Link)
ljooti reti - jo kad cilveekam ir labi, tad jau paarsvaraa nav stimula darboties.......
honeybee - piezīmes uz šodienas malām

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba