Augusts 23., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:07

(15 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]mikstmiesis
Date:26. Augusts 2004 - 20:19
(Link)
cilvēkam kā dzīvnieku sugai nav bioloģisko ienaidnieku (nekādu plēsēju, nekādu parazītu vai slimību, kas ietekmētu cilvēku skaitu, arī atsevišķu īpatņu pašnāvības un homoseksuālisms nespēj ietekmēt cilvēku skaitu). cilvēks ir viens no lielākajiem parazītiem zemes virsū. plēsoņa-parazīts, kura nežēlībai nav robežu. vienīgie skaitu regulējosie faktori ir iekšsugas.

par lemingiem būsi dzirdējusi. tiem pārmērīgi savairojoties, ieslēdzas kolektīvā apziņa, kad visi dzīvnieki masveidā sāk migrāciju, kas beidzas okeāna viļņos. pilnīgs masveida vājprāts.

tieši tāpat ir arī ar cilvēku, pārāk liels populācijas lielums izveidosies un arī notiks individuālā saprāta izslēgšanās un pārslēgšanās uz kolektīvu destruktīvu neprātu, lai notiktu masveidīga īpatņu iznīcināšana. vispēcīgākais cilvēku skaitu regulējošais mehānisms ir karš. un cilvēku skaitam nepārtraukti pieaugot, tas brīdis, kad sāks darboties bioloģiskie pašiznīcināšanās mehānismi tuvojas...

[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:27. Augusts 2004 - 12:36
(Link)
nu, ja es buutu biologs un 100% piekristu Tavam viedoklim, tad viennoziimiigi sludinaatu vispaareeju cilveeku apshaushanu. nu, ok, suicidaalisti un homoseksuaalji, kaa arii citi friiki, kas taapat ilgi nedziivos / sugu neturpinaas, vareetu dziivot. a to baigi daargi izmaksaatu visas cilveeces izniicinaashana. (un es taa nedomaaju gandriiz tikai taapeec, ka negribu taa domaat; tas buutu paaraak mokoshi. es esmu vaaja un tizla.)
From:[info]mikstmiesis
Date:28. Augusts 2004 - 12:04
(Link)
nu ņemot vērā to, ka cilvēku apšaušana ir pārāk dārgs prieks -- es to nemaz nesludinu. ir lētāki paņēmieni. vēl jo projām pasaulē ir dažas laboratorijas, kurās tiek kultivēta Yersinia pestis -- buboņu mēra izraisītāja baktērija. tad nu es visu laiku sludinu, ka kādam vajadzētu nevis noautoklāvēt tās petriplates, bet gan izmazgāt izlietnē ;o) nu i ģelo s koncom... pie pašreizējā grauzēju un cilvēku blīvuma -- Melnā nāve atkal spētu uzsākt savu uzvaras gājienu pasaulē ;o) pie tam vai zini, kas ir tajā visā pats labākais? --nedarbojas mākslīgā izlase (cilvēks neatlasa cilvēkus nogalināšanai). izdzīvos stiprākais, pie tam vēl tas, kurš too petri plati jauši vai nejauši izmazgātu, būtu tādā pat situācijā kā visi pārējie, proti, ar to es domāju, ka nepastāvētu tā elitārā cilvēku grupa, kas paši dzīvo, bet pārējos piebeidz. Slimība kauj nešķirojot. vēl jau protams pastāv arī variants parakņāties mēra kapos...
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:30. Augusts 2004 - 11:42
(Link)
gruutaak iistenojami, bet veel preciizaak: aizliegt mediciinu. pavisam. shito te savukaart savulaik sludinaaju es :)
From:[info]mikstmiesis
Date:30. Augusts 2004 - 13:17
(Link)
jā, var arī tā ;o)

cilvēcei kopumā tas nāktu tikai par labu.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba