Janvāris 22., 2003


[info]honeybee13:40 - baloži un elki
un vēl es iedomājos - kāpēc man ir dziļi slēpta nepatika pret tādiem izteicieniem kā "katram kāmītim savā dzīvē ir jāpaēd, jāpaguļ un jānosprāgst" vai - attiecībā uz pilsētas baložiem - "re, kur belašs staigā" vai "kā es ienīstu baložus" (nezin kāpēc zinu vismaz 3 cilvēkus, kas ienīst baložus, pie tam ar tādu degsmi, kādu citādi no viņiem grūti izvilināt) utt.
droši vien atgriežos bērnībā, kad katra dzīvā radībiņa bija mīļa (lai arī manā bērnībā no daudzām dzīvām radībiņām es diezgan stipri baidījos, īpaši no spārēm un lielajiem zaļajiem sienāžiem),
jā, un nekad laikam neaizmirsīšu, kā reiz es paņēmu līdzi vardīti (man ārkārtīgi patika vardes un vēl joprojām patīk), t.i., iebāzu šortu kabatā un vēl rāvējslēdzēju aizvilku... pēc pāris stundām viņa bija mirusi, izbāztu sārtu mēlīti. toreiz - tad es vēl biju pārliecināta kristiete - man šķita, ka Dievs man NEKAD to nepiedos. godīgi sakot, arī tagad neesmu droša, ka man tiks - vai jebkad var tikt - piedots. neatkarīgi no manas ticības.
patiesībā savādi, jo daudzu citu man mīļu zvēriņu nāves man nav likušās tik šausmīgas. varbūt tad man nebija tik uzskatāmi redzams, ka šī nāve bija pilnīgi bezjēdzīga un mana vaina - tik neapšaubāma...

Bērns nupatās sagrāva savu pirmo elku - noplēsa no sienas Andželīnas Džolijas plakātu... Pie tam tik pamatīgi, ka bija jāmet ārā.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba