Septembris 18., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:59 - screw the lj-cut ;)
nujā, un vēl es jūtos laimīga :) vislaik man likās, ka man nepatīk cilvēki, ka es kļūstu veca, ka es neprotu reaģēt uz Cilvēku, kad viņš man tuvojas (vai es viņam, whatever), ka es neprotu priecāties, neprotu darīt tā, kā nedrīkst, tāpēc, ka tā Vajag, ka es neprotu būt impulsīva, ka nespēju redzēt nepieciešamību izlīst no savas tik ērtās dzīvītes, ka... nujā.

un tagad es zinu, ka tas viss nebija tiesa. ka es to visu protu un varu, un gribu, un nešaubos ne mirkli. tad, ja ir pareizie cilvēki.
fantastiski cilvēki.
un tas, ka es esmu kļuvusi nejūtīgāka pret daudziem, tikai ļauj man novērtēt tos dažus, kurus es tomēr ielaižu savā pasaulītē (diessodi, drucene: "ielaizu", ko freids par to teiktu, hihi)

un tagad neizgulējusies, ar mazliet sāpošu galvu domāju, ko darīt - rakstīt meilu vai vēl ne, ķibināties ar w-dizainu vai vēl ne, pieķerties beidzot saviem kursantiem (es ļoti atvainojos prozistiem, ar kuru nodarbību vēl joprojām neesmu tikusi galā) vai vēl ne, vai beigu galā aiziet pagulēt.

ā un jā. ārkārtīgi smieklīga epizode. sēžu es autobusa pieturā, smēķēju. pienāk klāt tante. ilgi lūr uz mani. tad, izgaršodama katru vārdu, paziņo: "Ai-ai-ai, kā jūs smēķējat, ar plaušu vēzi nomirsiet." Es palūru pretī, mīlīgi pasmaidu un saku paldies. Tante - ar vēl lielāku baudu - "Ar plaušu vēzi nomirsiet, un nebūs jums ne ģimenes, ne bērniņu..." Es - vēl mīlīgāk - "Paldies, paldies, jums tāpat." Iekāpu autobusā un pārdomāju, moš vajadzēja viņu brīdināt, ka šitādā garā turpinot, kuņģa čūlu vai žultsakmeņus var dabūt viens divi. Bet nu nafig.

(6 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sleep_talking
Date:18. Septembris 2003 - 14:02
(Link)
vai tu ~09:20 gaaji gar briiviibas pieminekli? :)

[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:18. Septembris 2003 - 14:06
(Link)
šorīt? varētu tā būt :) tāds neizgulējies kunkulis melnā jakā & sajauktiem matiem, un vispār špoks un ķēms no cilvēka ;D
[User Picture]
From:[info]sleep_talking
Date:18. Septembris 2003 - 14:10
(Link)
ja es buutu vareejusi ilgaak par pusmirkli uz tevi pretskataa paluukoties, tad nebuutu bijis jaajautaa, vai tieshaam, un varbuut buutu arii neguleeto un kunkuliigumu un sajauktos matus pamaniijusi, bet tu nepozeeji :)

melnaa jakaa, jaa. sevii iegrimusi :)

hi.

p.s. par prozu, lai tev nebuutu par veel vienu jaauztraucas: par sho es juutos pilniigi citaadi un to gribu un esmu arii paarliecinaata, ka varu uzrakstiit. tikai shobriid ir gruuti. shobriid es netieku tur un nevaru buut vienaa vietaa un laikaa un briidii pietiekoshi ilgi. bet buus un ir labi, un ceru, ka taa var.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:18. Septembris 2003 - 14:16
(Link)
mierīgi.
:)
From:[info]jerrym
Date:18. Septembris 2003 - 15:16
(Link)
offtopic
ko lai dara, ka man laika nav? atbrīvošos tikai pēc 21. datuma
man vēl ir jēga piedalīties? [ya know]
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:18. Septembris 2003 - 15:22
(Link)
nu to jau tu pats vislabāk zini, vai tev ir jēga vai nav ;)
mani absolūti netraucē tas, ka tu to dari pēc 21.
honeybee - screw the lj-cut ;)

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba