Septembris 7., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:07

(18 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]stepes_vilks
Date:8. Septembris 2003 - 10:31
(Link)
par to, ka atrashanaas apritee nenoziimee, ka cilv. ir rakstnieks, pilniibaa piekriitu. par to, ka tai ir sakars tikai irksh tam, ka sakriit visaadi metafiziski termini, nepiekriitu, jo ar taadu sentenci vareetu atbildeet uz jebkuru gariiga rakstura jautaajumu.
domaju, ka tev ir t.s. "noriksteniskais komplekss" - no vienas puses kaut kaada Literaaraa misijas apzinja (taatad ambiicijas) (kaa Maarai Zaaliitei), no otras - nezeeliigi personiska rakstura kompleksi. neko gan daudz nerubiiju no psihoanaliizes, bet, cik tevi paziistu un esmu lasiijis, taads secinaajums rodas gribot negribot. Un tas viss kopaa arii rada tavu teelu un daljeeji arii radoshaas aktivitaates. Protams, tev nenoliedzami ir lit.talants. bet es neteiktu, ka tas buutu liels. driizaak izkopts.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Septembris 2003 - 14:44
(Link)
precīzi.
From:(Anonymous)
Date:9. Septembris 2003 - 01:09
(Link)
... lai nu kursh par komplexiem...:/
[User Picture]
From:[info]stepes_vilks
Date:9. Septembris 2003 - 09:38
(Link)
durak/dura (jau peec tam atvainojos par izteicienu) - vai tad tev jau pamatskolaa neiemaaciija, ka kritizeejot kaut kaadu procesu vai objektu, tas nav jaasaliidzina ar sevi. kritikis ir pirmaam kaartaam VEEROTAAJS KURSH IZSAKA RAKSTISKI/VERBAALI SAVAS REFLEKSIJAS PAR KONKREETU JAUTAAJUMU
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba