Septembris 5., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:29
Trakākais ar tiem tamborīkļiem (nu, lielajiem un tiem, kas iet pa apli) ir tas, ka tu sākumā vari, teiksim, dienas laikā izdarīt diezgan daudz, un vēlāk (kā, piemēram, šodien) vari visu dienu ņemties un uzbliezt tikai, uh, neko. Es šodien, piemēram, izdarīju vienu trīsstūrīti, ko varam neskaitīt, un pēc tam 6 rindiņas. Un katrā no tām 6 rindiņām ir kādi 600 valdziņi, un reāli tas viss ir palielinājies par, uh, 3 cm uz katru pusi? Kas vienkārši šķiet nekas, nu, es redzu to darbu, un es lepojos ar to, ka nācās tikai vienreiz nošmugulēt aplami iztamborētu mazgabaliņu, bet tas reāli ir nekas un vēlāk būs vēl lēnāk un grūtāk.

Kas, protams, ir metafora visiem lielajiem pūliņiem kaut kā labā, ka neatkarīgi no tavas augošās profesionalitātes un prasmēm tu beigās attapsies ar faktu, ka esi veselu dienu knibinājies, lai izdarītu kaut kādu maziņu lietiņu lielā darbā, un jo lielāks ir tas darbs, jo mazāka būs tā lietiņa.

Jā, šodien es darīju to, nevis laboju rakstu, kas man ir jāizlabo 5 dienu laikā. Pieņemsim, ka šī ir mana svētdienas mācība.

/ atvēru to rakstu ar tiem komentāriem. esmu saņēmusi zaļo gaismu pagarināšanai par 500-1000 vārdiem, kas tehniski varētu atrisināt manu lielāko drāmu šī raksta sakarā. Mani strauji dzen uz priekšu fakts, ka konferencē es neperformēju slikti. Un dedlains. Un skaudrā apziņa, ka, ja es to nedarīšu, tad jutīšos sliktāk par to. Visas šīs lietas. Pieņemsim, ka šo vārdu uzrakstīšana ir mans dienas accomplishments (nu, vēl bez tiem 6x600 valdziņiem).

// I can do this. I can fucking do this, cilvēks, kas ir padirsis visu dienu, skatoties Star Trek: Voyager, totāli ir pelnījis pārliecību, ka coffe, black fuels the universe.

(4 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]koriandrejs
Date:5. Septembris 2021 - 23:24
(Link)
jūkendūdis.
aikendūdis (par saviem tur).
vīkendūdis.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Septembris 2021 - 23:28
(Link)
totāli!
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:6. Septembris 2021 - 10:04
(Link)
A. arī ar šito aizrāvusies un kad šodien stulbā veidā dabūja plaukstas apdegumu, secināja, ka "Nu ja, citādi jau mani pasaule nevarēja atraut no tamborīkļa un piedabūt iet mācīties neiraloģiju..."
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:6. Septembris 2021 - 22:38
(Link)
ļoti laba metafora, tagad saprotu, kāpēc izdaru tik maz
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba