Aprīlis 28., 2021


(Anonymous)10:14
Tas, ka konservatīvo politika mūsdienās diskriminē garīgi slimas personas (ha, jo ko viņi nediskriminē, vai ne), man laikam ir jaunums, bet jāatzīst, ka neesmu pētījusi, tāpēc tev droši vien ir taisnība.

Es vienkārši šoreiz laikam to tik viegli nenorakstītu uz politiku (lai gan pirms dažām dienām uzskatīju diametrāli pretējo) vai drīzāk – ka liberālā spārna pēdējo dienu retorika jebkādā veidā būtu bijusi dialogu veicinoša, uz risinājumu vērsta. Kāds man tuvs draugs-gejs, tā arī uzrakstīja: "Mja, LGBT kopiena atkal dramatizēja."

Ja sākas runas tipa "pie mums ar homofobiju ir TIK slikti, ka cilvēkus dzīvus sadedzina, jo konservatīvie uz to mudina" (mana nostāja vēl aizvakardien), es nebrīnos, ja kāds konservs sagrib atvainošanos, ja izrādās, ka, jā, drausmīgas SMS sūta (slikti), jā, pa kāpnēm grūsta (ļoti slikti), bet to trako noziegumu, par ko visi šokējās, tomēr varbūt izdarīja kāds cits un ne tāpēc. Un es nesaku, ka tas jebkādā veidā attaisno iepriekšējos draudus (kādus noteikti LGBT cilvēki [tiesa, ne man personīgi pazīstamie] droši vien saņem ik dienas, bet par to neziņo medijiem, nerunā – varbūt sāks) un nereaģēšanu uz tiem – tie vienalga ir simptomi samilzušām sabiedrības problēmām. Taču, manuprāt, pārāk dedzīga nostāšanās vienā frontē, pat nemēģinot saprast otras frontes loģiku (kuras it kā neesot), vēl vairāk – ar viņu politiku un novecojušajiem uzskatiem nesaistītu noziegumu piesiešana viņiem neko nepalīdzēs. Vēl jo vairāk, ja ņemam vērā, ka tie, kuri raujas politikā uz augšām, paši itin bieži nav tie emocionāli inteliģentākie indivīdi.


Read Comments

Reply


No:
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba