Decembris 27., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:05

(11 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Decembris 2020 - 11:07
(Link)
TĀPĒC KA ES ESMU BRIESMĪGS CILVĒKS LOL

Bet nē, ir lietas, ko citi cilvēki nedara un es daru, un lietas, ko citi cilvēki dara, bet es nedaru; un, kā es jau augstāk minēju, tas, ka es to nedaru, nenozīmē to, ka ir slikti tā darīt. T.i., tas, ka man būtu bijis grūtāk to saprast, ja man būtu filozofijas zinātņu grāds, pasaka vairāk par mani nekā par filozofijas zinātni, ne? Un tas, ka es nedaru to, ko dara tie mākslas teorētiķi, kuriem patīk "izvilkt jēgu", arī pasaka kaut ko par mani, nevis par mākslas teorētiķiem, par kuriem es objektīvi neko nezinu un nevaru zināt (un, ciktāl zinu, viņiem ir visnotaļ cienījami un leģitīmi iemesli darīt to, ko viņi dara).
From:(Anonymous)
Date:28. Decembris 2020 - 13:39
(Link)
Pārmetums jau tikai par cilvēku kastītē bāšanu. "Ka Tev būtu bijis grūtāk saprast, ja Tev būtu filozofijas grāds," parāda ko domā par tiem, kam tāds ir. Cita acī klišejiskumu redzi, savā stereotipizāciju neredzi.

Point is, nevis Tu esi briesmīgs cilvēks, bet gan tāds, kas mierīgi varētu šim pacelties pāri. Brīnos, kāpēc negribi? ;)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Decembris 2020 - 13:46
(Link)
Nu, tavi komentāri un priekšstats par to, ka tie man varētu būt interesanti vai nepieciešami, arī vairāk pasaka par tevi nekā par mani
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba