Decembris 11., 2018


[info]gnidrologs16:20
2)3)&4) Es jau norādīju, ka man interesē akadēmijas ietekme uz publisko diskursu, kas ietekmē arī likumdošanu un citas 'taustāmas' lietas. Tu saki, ka akadēmija te ņipričom un valstu valdības ar savu SJW šaizi sajukušas prātā pilnīgi pašas no sevis? Vai Džastins Trudō vienkārši pārāk daudz lasījis tumbleri vai kas? No kurienes aug kājas, ja tās nav soczinātnes? Nesaku, ka tieši tavs lauks, bet esmu ieskatījies tajos žurnālos, kur publicē gender-queer-etc esejas un tur var labi redzēt iedvesmas avotu pašreizējām kreizo politikām.

5) vait ad nevar vienlaikus ārstēties un piedalīties sabiedriskajā dzīvē?
Un nē, es nesaku, ka kādu vajag piespiedu kārtā ārstēt lol. Daudzi progresīvie domā, ka man un visiem tradicionālistiem kā tādiem ir kaut kāds naids pret dīvaiņiem. Nop, bet man nepatīk, ka zeigeists aizvieto zinātnisko metodi, bet vēl vairāk, kad cilvēki, kas to akceptē izliekas, ka tā vēl joporojām ir zinātne. Tā arī pasakiet - mi tut posaveščaļis ir rešīļi, ka ārtikls #3393 tiek izņemts no psihisko kaišu saraksta, jo ir taču pašreizējais gads.:)

6) valsts kodificēti un ar krimināllikumu enforsēti spīčkōdi nav nekas "simbolisks". Risks nonākt cietumā par wrongspīku nevar būt tālāk no simboliskas ībļošanās. Tas ir tīrs orvels.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba