Jūnijs 1., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:19

(94 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:2. Jūnijs 2018 - 01:15
(Link)
Es negribētu teikt, ka baigi kaut ko aizstāvu, bet reizēm tracina, kad tiek teoretizēts par kaut kādām optimālajām iespējām un meklēti n-tie mīnusi. Šobrīd AA ir vienīgā pašorganizētā vieta, kur atkarīgajiem pulcēties. Viņi nevar gaidīt uz kaut kādām pēc dažu šeit kritizējošoprāt, labākām, pareizākām metodēm. Viņi iet tur, kur viņus pieņem. Mani reizēm tracina, ka AA darbojas pēc diezgan paseniem un visās valstīs vienādiem principiem un arī, jā, ja reizēm notiek kaut kāda reliģijas iesaiste, bet, then again, ir jānolaižas mūsu realitātē, kur citu grupu terapiju un tik savāktas, vienmēr atvērtas un pieejamas organizācijas tādā līmenī šobrīd vienkārši nav un mūsu valsts, iespējams, vienkārši tam ir par mazu. Tajā brīdī man izbesī visi "pret", jo man ir svarīgāk, ka alkoholiķiem šobrīd ir, kur aiziet, nekā kaut kādi ideāli par lietu vēlamo kārtību, kas nesaskan ar realitāti.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Jūnijs 2018 - 08:06
(Link)
Es saprotu, kāpēc cilvēki, kuriem ir problēmas ar alkohola lietošanu, dodas uz AA.
Es saprotu, ka AA šobrīd ir vienīgā finansiāli pieejamā lieta daudziem cilvēkiem, kam ir problēmas ar alkoholu (un nav jau tā, ka viss pārējais būtu nenormāli, ārprātīgi efektīvs).

Ne viens, ne otrs punkts nenozīmē, ka "AA ir kaut kas tāds, uz ko nekad, nekādā situācijā nedrīkst dusmoties, kur nu vēl kritizēt" - tas būtu tikpat idiotiski kā paziņot "nedrīkst kritizēt mūsu valdību vai apgalvot/pamatot, ka tā dara kaut ko šķērsām, jo tā ir vienīgā valdība, kas mums ir un ja mums nebūtu valdības vispār, tad viss būtu vēl sliktāk, fuj, stulbie pseidointelektuāļi!"
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba