Maijs 24., 2018


[info]hedera00:24
Jap, tagad pēdejais skandalozais izteikums arī esot ticis pārprasts.

Tajā pašā rakstā, kad viņam žurnāliste pajautāja viedokli par to Toronto čali, kurš iebrauca ar mašīnu cilvēku pūlī, jo "meitenes viņam nedeva seksu", Dž. P. atbild:
Violent attacks are what happens when men do not have partners, Mr. Peterson says, and society needs to work to make sure those men are married.“He was angry at God because women were rejecting him,” Mr. Peterson says of the Toronto killer. “The cure for that is enforced monogamy. That’s actually why monogamy emerges.”

Cilvēki, saprotams, sašuta - kas tā par tādu slimu, totālā patriarhāta fantāziju? "Nē, nē, es biju domājis sociāli uzspiestu monogāmiju". Bet tad ko viņš tur vispār muld? Rietumu sabiedrībā jau ir sociāli uzspiesta monogāmija, + arī valsts akceptē tikai monogāmas laulības.

Respektīvi, viņš pasaka skaļu, kontraversālu apgalvojumu, uzreiz pēc tam atkāpjas ar "es ne jau to biju domājis", bet tā līdz galam arī nepaskaidro, ko tad tieši viņš bija domājis. Notiek kas? Kritiķi nevar argumentēti kritizēt viņa viedokli, jo nevar jau saprast, kas tieši jākritizē. Tai pat laikā kaut kādiem ekstrēmajiem patriarhālās iekārtas nostaļģijas pārņemtajiem viņš ir devis nepārprotamu signālu "es esmu ar jums". Kā jau teicu, viņš ir viltīgs.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba