Marts 29., 2018


[info]mindbound22:58
Atbilde pieņemta. :D As in, es varu nepiekrist (un probably nepiekrītu) nevienam no trijiem apskatītajiem variantiem, bet tie vismaz ir pa punktiem izlikti varianti, par kuriem pie vēlēšanās un pilna trauka klātbūtnes var dirsties debatēt.

Principā, mana № 1 pretenzija pret humanitārajām zinībām to mūsdienu (?) izpildījumā ir tā, ka tās lielā daļā manis redzēto gadījumu atstāj izteikti grūti pārprotami ideoloģisku iespaidu, ar ko es domāju to, ka to ietvaros ne tikai tiek mēģināts noskaidrot un izprast faktus par cilvēkiem, viņu daudzveidīgo un juceklīgo satiksmi un tās iespaidu uz dažādām lietām, bet tiek (nereti ļoti eksplicīti) bīdītas programmas par tādu vai citādu pārmaiņu vajadzīgumu un ieviešanas stratēģijām (kas pati par sevi ir ideoloģiska un pat puslīdz konkrētās politiskās kartes koordinātās nospraužama pozīcija, neatkarīgi no pašu proponēto pārmaiņu satura), kas, pēc manām necilajām domām, ļoti izteikti ir viena no lietām, kam zinātnē un tās darīšanā nevajadzētu būt sastopamām.

Pārējais – tēmas par metodoloģijām, pieeju datiem un eksperimentiem, utt., utjpr. – manā grāmatā ir daudz vairāk diskutējams un jūtami "vaļīgāks", especially considering our condition of uncertainty.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba