Janvāris 21., 2018


[info]crescendo23:24
Saskaņā ar to zelta likumu, ātri nonākam pie atgādinājuma, ka LD50 kritienam no augstuma ir apmēram piektais stāvs? I zelta klusums, i miers, brīnišķīgi. Vai vismaz simboliski, cibiņkontu izdzēšot.

Komunikācija izpilda virkni diezgan vitāli svarīgu cilvēcīgo pamatvajadzību, cēlāku un neglītāku, bet tāpat svarīgu. 'Mēs te tik par politiku/ētiku/morāli' un tamlīdzīgu robežu nolikšana pedevām var dot iespēju realizēties, vienlaicīgi neeksponējot privātākas/trauslākas personības daļas un tamlīdzīgi bonusi.

'Someone is wrong on the internet' bieži ir par iekšējo vajadzību atbildēt, un par iespējamo pārējo auditoriju, ne tik daudz vienu, konkrēto (jo īpaši, ja visai anonīmo) kļūdainā viedokļa autoru.

Iekšējo vajadzību identificēšana, kontrolēšana un ierobežošana nav miers, vismaz ne īstermiņā (pat ja reizēm to ir vērts darīt vēlāku morālu paģiru prevencijai). Savukārt miers ilgtermiņā... Skatīt pirmo rindkopu.

Protams forši, ja dzīve tik pareiza, ka šādu maladaptīvu vēlmju nav. Bet ja tās ir, tad identifucēšana, analizēšana un selektīva vai vispārēja apspiešana nav nekāds miers. Un nerakstīšana negarantē laika netērēšanu nerakstāmās atbildes izdomāšanai-veiksmi nedomāt par paviāna sarkano pēcpusi.






Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba