Augusts 22., 2017


[info]panacea14:33
nu, es teiktu, ka es izvēlos nerunāt, tāpēc ka šādos gadījumos esmu pārliecināta, ka manis teiktais būtu kā runāt ar mūra sienu. komentāra saņēmējs manī neklausīsies pilnīgi neatkarīgi no tā kādā runas manierē es to teikšu.

papildus iemesls nerakstīšanai ir tas, ka es esmu centusies paskaidrot savu viedokli, bet kamēr es cenšos diskutēt, man beigās uzbrauc ar ad hominem. piedevām, sievieškārtas cibiņas pārsvarā man nezināmu iemeslu dēļ man pārmet pārmērīgu jaunību, vīrieškārtas mēdz pārmest to, ka esmu sieviete. tā arī neesmu iemācījusies bez nepatikas saņemt ad hominem. it īpaši ņemot vērā, ka ikdienā es uzturos zinātnes vidū, kur pamatstāvoklis visiem ir skepse, onus pierādīt kaut kā pareizību ir uz viedokļa paudēja, un diskusijās ir pilnīgi normāli distinguished profesora dzīves darbu nolīdzināt līdz ar zemi ar visādiem jautājumiem.

tie izņēmuma gadījumi, kad es iesaistos ķēpīgā diskusijā bieži ir tāpēc, ka nevis runāju ar pašu ieraksta paudēju, lai mainītu tā viedokli, bet drīzāk, lai paudējam būtu skaidrs, ka visi nedomā tā kā viņš.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba