Augusts 15., 2017


[info]gnidrologs23:22
Es atvainojos, bet kas tieši te bija nesaprotams? Cilvēks ieraudzīja dažas sievietes ietītās no purna līdz kājām lupatās, atbilstoši ļauni patriarhālajām tradīcijām musloīdu zemēs, saprata kaut ko par kultūršoku un tad nodomāja - ak, nu viss taču normāli, par ko mēs te. Tajā pašā laikā šausminās par ļaunajiem Rietumu večiem, kas uzspiež ''wage gap'' vai ar kāri skatās to filmu par imaignāru patriarhālu distopiju (Maiden kaut kas).

Jūs, beibītes, priecājaties lūdzu par to mazo vēstures brīdi, kad jūs netiekat bāztas kičenā. Tas drīz beigsies. Hipsteru ēra nav uz palikšanu. Femīnie mūsdienu vīrišķīši izmirs un paliks jums spalvaini tēvaiņi, kuru priekšā varēsit drasēt savās paranžās un justies empoverētas lol. Godspeed!

Secinājums - jūs, feministes ļoti apoloģējat muslimus, kas ir ULTRA-patriarhāli un kuru zemēs nespētu pat atklāti ļurināt par savām jūtām un nepatikām. Priecājaties kamēr tā varat. Kad mēs, tolerantie un pofigistikie aiziesim the way of dodo, jums vairs tādu privilēģiju nebūs. Priecājaties, kamēr tas ir.:)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba