Novembris 15., 2016


[info]gnidrologs21:34
Pateikt fakjū stulbais stulbeni ir ne tikai tik pat vienkārši, bet arī konstruktīvi un transaperenti, bez zadņem misļi, tā teikt. Iefantazēt -ismus parasti ir vai nu intelektuāla slinkuma rezultāts, vai kas biežāk, aprobēts liberiņu paņēmiens kā ar vienu vēzienu (vismaz mēģināt) sev nepatīkama viedokļa, un nereti - fakta, paudēju izslēgt no tālākās sacīkstes, jo visi taču zina, ka -ists ir sliktāks par Sātanu un pat neverificēta asociācija ar to nozīmē tā diskvalifikāciju.

Kā smej, šīs metodes pārlieku bieži izmantošana novedusi pie pretējā. Priekš eho kambara vēl strādā, bet ģenerālā publika ar vien vairāk sāk uz to reaģēt kā pret puiku, kas bļāva ''vilks''. Trumpiāde tam labs praktisks piemērs. Man jau, protams, patīk, kad kreisie sev šauj kājā, bet no otras puses tomēr gribētos, lai viņi kļūtu mazāk kreisi un more reasonable. Turpinot savu spiegšanu un kājiņu dauzīšanu, dabūs tikai vēl lielāku neuzticību un pievēršanos alternatīvām, godīgākām nometnēm.

Saprotu, ka tu laikam runāji par sadzīviskām situācijām starp sadzīviskiem cilvēkiem, bet ne jau no tukša gaisa viņi, tobiš, mēs, smeļ šo semantisko zeitgeistu.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba