Novembris 10., 2016


[info]honeybee12:10
Ēēē, paga, ko?
Manā skatījumā ir tā, ka Hilarija reprezentē (ar "reprezentē" domājot ne tik daudz "perfekti ataino", bet drīzāk "simbolizē/cilvēku prātos ir saistīta ar") pasaules uzskatu, kurā ikviens cilvēks ir atbildīgs par to, lai visiem ir bjūtiful, un īpaši iespringst par tiem, kas kaut kādā ziņā ir mazāk izdevīgā pozīcijā (ar "tiem" domājot nevis sevi, bet citus + paļaušanos, ka citi līdzīgi iestāsies par tevi). Kamēr Tramps reprezentē pasaules uzskatu, kurā katrs cilvēks pirmām kārtām pastāv pats par sevi un cīnās par savu labumu, aizsargājas no tā, ko uztver kā draudu un uzskata, ka ir gudrāks par citiem, ja izvairās no nodokļu maksāšanas. Nu lūk, un man bija šķitis, ka, ja mēs ļoti saņemamies un uzticamies viens otram, tad Hilarijas variants var iziet cauri, kamēr Trampa variants ir balstīts uz neuzticēšanos.
Tipa cietumnieku dilemmas variants, tikai, protams, komplicētāks.
/kas, ļoti iespējams, tev neko neizteiks, jo es te skaļi domāju un attiecīgi skicēju+ir loģikas pārlecieni, bet nu kāirtāir, sorry.

Es, godīgi sakot, nezinu, no kurienes tu izrāvi ideju, ka es šito skatu kaut kādā "pareizi/nepareizi" un "cilvēki ir vienkārši" griezumā. Vai kāpēc tu šajā brīdī uzskati, ka esi tas, kas varētu mācīt citiem pazemību, nav jau tā, ka tu pats akurāt būtu profs šajā jomā :)

That said, paldies par atbildi, es domāšu par šito.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba