Maijs 17., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:19

(71 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]lyanna
Date:17. Maijs 2016 - 14:05
(Link)
Bakalaura studijas antopoloģijā paņems ļoti daudz laika un gandrīz visu tavu enerģiju. Speaking from experience, arī ilgi nav bakalaura grāda, arī izdomāju ar antropoloģiju darīt interesantāku savu dzīvi. Dzīvi izdevās padarīt iespaidīgi interesantāku, par izteiksmīgu cenu -- nu, tur, mīnusi veselībai garo nakšu dēļ, mīnusi kaut kādai izdomātai trajektorijai, ko apsaukā par "karjeru", lol; diezgan daudzas sajātas attiecības ar cilvēkiem, kuri mani pazina "pirms" un ar kuriem vairs nejutos pa ceļam "pēc" utt.

Vai tie ir pretargumenti vai argumenti par labu studijām, neņemos spriest.
[User Picture]
From:[info]lyanna
Date:17. Maijs 2016 - 14:08
(Link)
Un jā, laiks un nauda.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Maijs 2016 - 16:12
(Link)
do tell par cilvēkiem, nu tb antropologi pēc pirmā kursa arī kļūst par kretīniem? :D
[User Picture]
From:[info]lyanna
Date:17. Maijs 2016 - 16:55
(Link)
kaut kā tā, jā :D

droši varu runāt tikai par sevi, tātad sample size = 1, bet no sākuma samazinās iecietība pret neiecietību (lol. nu, tāds īsts pirmā kursa gailēna sindroms neatkarīgi no vecuma, esi pārņemts ar jauno pasauli, tā mana kursa daļa, kam mācīties patika, ziņoja, citēju, "visur redzu sociālas struktūras", strīdējās par idejām ar visiem - ballītēs, darbā, ar vecākiem/significant others.

ar tiem, kas saprotamu iemeslu dēļ nevar šito izturēt, vai nu izlamājies un vairāk nerunā, vai vienojaties, ka nerunāsiet par konkrētām tēmām.

uz trešā kursa vidu tas pāriet. sāc pamazām atkal būvēt sevi no jauna - cilvēku, kam ir (ja ir pieliktas paša pūles) gribētās sistemātiskās zināšanas plus atgriezusies iecietība pret vispārējo sab. stāvokli un pazudis kategoriskums, jo lol, nau verc + studijās jau būvē sevi, nevis mācies būvēt citus.

īsi un vienkārši - kā asshole neizturos, bet ir pagrūti nereaģēt uz "sabiedrisko domu" un ir jārauj sevi aiz rokas, kad kāds izsakās par jebkāda veida "normām"
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Maijs 2016 - 16:58
(Link)
ah, man ir aizdomas, ka pilnīgi normāli cilvēki ar mani jau sen vairs nerunā :D
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba