Novembris 22., 2015


[info]sirdna16:27
gygy, man žodien ir iedvesma..."Varoņa vīrišķīgais žoklis vīrišķīgi sacietēja. Panāc priekšā, nožēlojamais ienaidniek! viņš vīrišķīgi sauca. Nožēlojamais ienaidnieks nožēlojami izrāpoja no sava slēpņa, viņa riebīgais ģīmis drebēja nožēlojamās bailēs un citās riebīgās emocijās. Ha! viņš nožēlojami un riebīgi teica, nu tev gals, vīrišķīgais varoni! Mani izglābs sardzes priekšniece! Pavērās durvis un ienāca amazoņu valkīra, tērpusies zilā bikini un riebumā pret nožēlojamo ienaidnieku.

Nogalini varoni un tad mums būs pretīgs sekss! riebīgā balsī spiedza nožēlojamais ienaidnieks, pretīgi lēkādams un šķaidīdams riebīgas siekalas. Amazone ar riebumu apskatīja nožēlojamo ienaidnieku, sidrabaini cēlā balsī atteicās un nošāva viņu ar impērisko dezintegratoru.

Laba izvēle, teica vīrišķīgais varonis. Amazonei no viņa vīrišķīgās balss gandrīz nokrīt bikini, tomēr viņa savaldās un saka, ka mums vēl daudz riebīgu ienaidnieku jānovāc, pirms Galaktiskā impērija spēs uzelpot brīvi un cēli. Protams, mana draudzene, vīrišķīgi atbild vīrišķīgais varonis, apķer amazoni ap vidu un vīrišķīgi dodas uz nākamo dekaloģijas grāmatu. Pēc kādām trim viņš viņu nobučos, bet tur būs tāda situācija, ka vajadzēs, savādāk nāve no glumajiem smadzeņu tārpiem būtu neizbēgama"



Godvārds, es šitādus gabalus esmu izlasījis kādus desmit vismaz.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba