Septembris 24., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:25

(122 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]annuska
Date:24. Septembris 2015 - 23:46
(Link)
man tiešām nav iebildumu, ja tramvaja naudu iegulda autobusā un pēc tam tiltā. neesmu informēta par naudas izlietojumu ļoti daudzās sfērās un man atliek tikai uzticēties
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Septembris 2015 - 23:51
(Link)
man šķiet, ka mēs te nešujamies par to, ka tu par to neuztraucies (jo, stingri ņemot, mēs ar šo diskusiju tiešām neko reālu nepanākam un labuma no tās nav nekāda), mēs šujamies par to, ka pēc taviem iebildumiem sanāk, ka, ja tu neuztraucies, nevienam citam arī nevajadzētu. bet varbūt es vnk nepareizi saprotu (nu tb tu skaļi domā un visi iedomājas, ka viņiem tas varētu būt saistoši)
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:24. Septembris 2015 - 23:56
(Link)
nebiju par to iedomājusies, bet patiesībā tiešām, būtu daudz labāk, ja visi domātu kā es:)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:25. Septembris 2015 - 00:43
(Link)
man jau šķiet, ka pasaulē tādu cilvēku, kas domā tā, kā tu ("es zinu, kā patiesībā ir, un būtu daudz labāk, ja visi man piekristu") ir reāls vairākums :)
[User Picture]
From:[info]zhora
Date:25. Septembris 2015 - 00:18
(Link)
Tas jau tā kā komunismā. Bet mēs nedzīvojam komunismā, kur sadala katram pēc spējām, visiem pēc vajadzībām. Mēs dzīvojam kapitālismā, kur katrs piš savu kapeiku, un tādos apstākļos par katru kapeiku jābūt atskaitei un visam stingri pēc likuma. Un komunisma celšana jau arī pierādīja to, ko pierādīja ) visi bija vienlīdzīgi, bet daži tomēr vienlīdzīgāki. Tā ka paliksim tomēr pie kapitālisma un pisīsim kapeiku. Un man personīgi arī visa šī brāļošanās un māsošanās ir pretīga. Nu nav man nekādas kopīgas misijas ne ar vienu no literātiem. Es daru ko es daru, tu dari ko tu dari, sētniece Larisa dara ko viņa dara, un grāmatvede lai dara, kas viņai jādara, nevis tagad te kādi kaut ko misijos un staigās pa valsts naudu kā Jēzus pa ūdens virsu.
From:(Anonymous)
Date:25. Septembris 2015 - 01:05
(Link)
Pie tam misijas var atrast daudzas un gandrīz visur. Pašdarbības dejošanas un dziedāšanas misija, nacionālās rūpniecības misija, nacionālo sporta sasniegumu misija, nacionālās izglītības misija, nacionālās zinātnes misija, nacionālā tiesiskuma misija, nacionālās lauksaimniecibas misija, integrācijas misija, nacionālās kosmosa pētniecības misija, nacionālās modes misija, valsts aizsardzības misija, vēstures mantojuma saglabāšanas misija, nacionālās būvniecības misija, nacionālās vairošanās misija, nacionālā kurnēšanas un laimē diešanas misija.

Piedāvāju nostādīt ārpus likuma katru, kurš apliecina gatavību piedalīties vismaz vienā no nosauktajām misijām.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba