homo [userpic]

17. Augusts 2006 (09:46)
Tags:

current mood: mierīgi un maigi
current song: Creep - Radiohead

Mūzika ir mans garstāvoklis. Es jūtos tā, kā dzirdu. Šodien gan jau ka izskatījos ķerta, ejot un dungojot pie sevis So come to me, now we can be what we want to be, I love you and now I see This is the way it should be... un smaids līdz ausīm, mati izpūruši :)

Es gan nekad nedomāju, ka kāds ir jucis tikai tāpēc, ka smaida vai pat smejas ejot viens pats. To otru mēs vienkārši neredzam. Varam pamanīt tikai tā atblāzmiņu mirdzošās acīs un laimīgā sejā. Tādi cilvēki liek smaidīt arī man.

Comments

Posted by: Zanda ([info]zanda)
Posted at: 17. Augusts 2006, 10:06

A, man a' pēdējā laikā piedrāzt ko citi saka vai domā...nu kas es ir vainīga, ja man kāds feins atgadījums uzaust prātā un gribās riktīgi paķiķināt pie sevis :)

Paldies!

Posted by: homo ([info]homo)
Posted at: 17. Augusts 2006, 10:10

Man nav piedrāzt, man žēl tos nabadziņus, kas skatās neizpratnē, sarauktām uzacīm, kas tad nu te būs, smaidīs vai zini, kad diena vēl īsti nav sākusies.
Otrs labākais pigors parasti ir aizrauties klausoties mūziku uz austiņām un tā normāli skaļi padungot sabiedriskajā transportā piemēram. :))

Posted by: Zanda ([info]zanda)
Posted at: 17. Augusts 2006, 10:22

Aih, man tie satraukušies vabuļi tik vēl vairāk smieklus sadara. Āksti.
Bet lūk par to mūziku nāksies piekrist...es gan vienmēr sevi sakontrolēju un tā...bet cik nav iešāvies prātā, kā būtu, ja es tagad autiņā pieceltos kājā un sāktu gorīdamās dziedāt...gribētos paskatīties uz tām nopietnajām sejām tad :D Bet nu es parasti klusībā par to nosmejos, bet nekad tā arī neizdaru. Gan jau kādreiz :)

Posted by: homo ([info]homo)
Posted at: 17. Augusts 2006, 10:31

Nu taču, pat Matvejevs reiz aizrāvies un Kvazimodo lomā iejuties, tramvajā sabiedējis tantukus, no dungošanas pārejot uz augstākiem toņiem pat nepamanot, kā visas salecas dzirdot Eeeesmeraldas vārdu!!!!... Kas mēs sliktākas? :))

Posted by: Zanda ([info]zanda)
Posted at: 17. Augusts 2006, 10:44

:D Nezināju par šito joku. Bet nu tur ir jābūt kādam, kas to iemūžina. It sevišķi tās sejas...tās sejas.

Posted by: homo ([info]homo)
Posted at: 17. Augusts 2006, 11:07

Tāds tramīgāks babulis no Matvejeva skata vien trīc.. kur nu vēl, ja sāk bļaut virsū! :)

Posted by: Zanda ([info]zanda)
Posted at: 17. Augusts 2006, 11:19

:))

7 Lasīt komentārus reply