[icon] hilda -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:03:46 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]begemots
Link:(Link)
Time:09:26 am
> Mēs neesam gatavi un arī nebūsim gatavi nekad vienlaikus izšaut pa tīro 3 apdzīvotākos kontinentus,

Starp citu, vakar kāreiz par to iedomājos un loģiskākais būtu, ka 3 apdzīvotākie kontinenti izšauj mūs -- lai nesēžam uz dvēseles par dzīvesveidu. Jo, ja kāds sāks prātot par Ķīnu kā pasaules lielāko gāzu laidēju, kas viņiem ko nereducēt emisijas pārējos lielākajos laidējos un tādā veidā palēnināt problēmas?
(Reply to this) (Thread)


[info]hilda
Link:(Link)
Time:10:21 am
Jā, šis, protams, ir ticamāks variants, bet situāciju neglābs. Turklāt pagaidām vēl aizvien ir tā, ka lielāko piķi Ķīnai piegādā Eiropa un ASV, pērkot viņu lētos liberiņus un būvējot tur savas rūpnīcas. Par kurām tā pati Eiropa un ASV birdina krokodila asaras, kā tur nabaga mazos ķīnietīšus izverdzina par 2$ nedēļā, aiaiai. Diezvai Ķīna arī būs tā - uz skaitli viens ar mieru zaudēt savas lielākās barotavas.

Par gāzu laišanu - arī smieklīgi. Cik mēs lepni, kādi mēs tīri un svaigi un atbildīgi. Meh, bet kvotas tirgojam nost. Nauda paliek nauda, teica Oldvāverlī, notirgodams savu daļu ozona slāņa kaimiņam, iegūto piķi ieguldot pāris grandiozās konferencēs par siltumnīcas gāzu emisijas aktualitāti pusgadu pirms vēlēšanām.
(Reply to this) (Parent)

[icon] hilda -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.