***

« previous entry | next entry »
Fri 17.06.11 | 13:02
http://www.diena.lv/sabiedriba/zinas/lu-zino-stokenbergam-par-studejoso-iekslietu-darbinieku-parkapumiem-valsts-parbaudes-darba-laika-13888807

Pasniedzējiem radušās aizdomas par operatīvo dienestu darbību veikšanai paredzētu saziņas ierīču ‒ induktīvo bezvadu garnitūru jeb tā dēvēto austiņu ‒ izmantošanu eksāmenu laikā.

Par operatīvo līdzekļu izmantošanu eksāmenu laikā sašutumu pauda arī LU mācībspēks un Saeimas deputāte Ilma Čepāne (Vienotība). Saeimas Pieprasījumu komisijā viņa šonedēļ stāstīja, ka studenti sēžot ar vabolītēm ausī, bet uz aizrādījumu atbildot ar dažādiem aizbildinājumiem – tas īstenībā esot pīrsings. Kāds no mācībspēkiem konstatējis, ka augstskolas apkārtnē noparkojusies policijas ekipāžas vienība, tāpēc radušās aizdomas par policijas resursu izmantošanu studijās. Citiem komisijas deputātiem Čepānes pieredze ar studentiem eksāmenu laikā likās uzjautrinoša, kas atgādināja krievu kinofilmu par Šurika piedzīvojumiem.

(Jau pērn vēstīts, ka LU Juridiskajā fakultātē liela daļa likvidētās Latvijas Policijas akadēmijas (LPA) tiesību zinātņu studentu, kuri turpināja izglītoties Latvijas Universitātē (LU), studijas nav spējuši pabeigt špikošanas un plaģiātisma dēļ.)

Comments {0}