her_crow

douchebags

Dec. 12., 2012 | 08:28 am
No:: her_crow

vakar manā prātā izkristalizējās viena varena doma, kas man neliek mieru. proti, zinātnieciņi ir pimpji. ar zinātnieciņiem es domāju tos indivīdus, kas vairāk vai mazāk atbilst šādiem kritērijiem - daudzmaz saprot fiziku; ir kvēli reliģijas, new-age un cita bullšita nosodītāji; bieži nāk klajā ar lieliskām idejām, tomēr ir par slinku, lai kaut ko no tā sasniegtu, jo tas liktu viņiem piecelties no kompja; parasti strādā par programmētājiem; domā, ka ir labāki par vidējo tumsoņu; nekad mūžā nav darījuši neko, kas actually saistīts ar zinātni. nu lūk, šie indivīdi ir pimpji.

šis apgalvojums izkristalizējās vakardienas laikā, kad biju muļķīgi vairākas reizes izrādījis interesi par tādām tēmām kā matemātika un fizika. dažos gadījumos saskāros ar augstprātīgu vīpsnāšanu, ko pavadīja implied šaubas par manām spējām saprast šīs, ak, cik augstās tēmas. citos brīžos tie bija atklāti apvainojumi, ka man vispār nevajadzētu līst tur, kur es neesmu vajadzīgs.

well, mana problēma ir tur, ka šie zinātnieciņi ir divsejaini lohi. viņi katram, kas gatavs klausīties, stāsta par to, cik ļoti labāk pasaulei klātos, ja visi izmestu ārā jēzus figūriņu vienā miskastē ar savu liberal arts diplomu un pieņemtu zinātnisko metodi savā sirdī, bet tajā pat laikā viņi vīpsnā par tiem, kas actually izrāda interesi šādi rīkoties.

on an unrelated note - Grims ir vislielākais pimpis no visiem, jo viņš mani vakar iegāza sniegā. kaut gan viņš bija vienīgais, kas nevīpsnāja kopā ar augstākminētajiem pimpjiem, tas viņu neglābj no vislielākā pimpja statusa manās acīs, jo man tiešām riebjas sniegs un jebkādi ziemas prieki. I will NEVER forget.
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.