her_crow

slimnieki

Apr. 25., 2012 | 10:44 am
No:: her_crow

twitterī visi dara savu apzinīgā pilsoņa pienākumu un nopeļ gan lācīša nosaušanu, gan faktu, ka cilvēki par to pārdzīvo. @curiha raksta: "Katru dienu finansējuma trūkuma dēļ mirst bērni un pieaugušie, bet līdzjūtība aiziet lāčiem un pazudušiem slavenību kaķiem. #cilveki"

gribējās viņai kaut ko uzdirst, bet twitterī nepietiek vietas manam naidīgajam komentāram. varētu viņai uzrakstīt "grow up, pasaule ir pretīga vieta", bet tas ne uz mirkli neatspoguļo manu patieso un malām pāri plūstošo naidu pret šo self-righteous personu. tā vietā gribējās aizsūtīt "nupat pa radio dzirdēju, ka lācenes ādu izmantos izbāzenim. cerams, ka tagad Tu jūties labāk", bet tas būtu pārāk pretenciozi un varbūt pat parādītu, ka man rūp viņas viedoklis.

nu labi jau labi. rūp. un kā vēl. so yeah, kaut kādi pidari nošāva kaut kādu lācīti, visiem tagad ir jauns jājamzirdziņš - pa radio intervijas ar slef-proclaimed speciālistiem; visas ziņas pilnas par to, ka neviens neprot darīt savu darbu un varēja tak jau arī nešaut nost; visādi filosofi sāk murgot par to, ka sabiedrība nav izaugusi un neprot adekvāti novērtēt nāvi; kaut kādi dzīvnieku aizstāvji dirš par to, ka turēt dzīvniekus nebrīvē ir slikti; principā katrs, kam nav slinkums, tagad var burļīt sūdus un dirst, kamēr lāča šāvējs aizkūpina cigāru un pasaka kaut ko no sērijas "jipikāijē, mazerfaker". nu tā ir pieņemts. bet kad atnāk the most holy person un iekakā komentāru par slimiem bērniem, man uzreiz gribas sniegties pēc kaut kāda sitamā. vnk FUCK YOU, slimo bērnu aizstāvi, humānisms ir meli un tu esi tupa dura!!!

nu tā skaidrības labad, man tas lācis pie dirsas, tāpat kā visi komentētāji un viedokļi. vienkārši hroniski nevaru ciest cilvēkus, kas pie katras izdevības piemin slimus bērnus un to, kā viņiem vajag palīdzēt, nevis nodarboties ar jebko citu. un jā, slavenību kaķi ir daudz foršāka lieta nekā slimi bērni.
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.