melnupe

(bez virsraksta)

Nov. 26., 2011 | 01:52 pm
No:: melnupe

DUH, LOL, idioti. :D

Medalus tiek taisīts no kārēs pārpalikušā medus un tamlīdzīgi (kāda nu kuram recepte). Zini kā rūgšanas procesā raugam cukuru liek klāt? Vot, bļeģ iedomājies kas tur sanāk, ja viņam pieliek klāt medu (kas ir ļoooooooti salds un labāks par cukuru)? Kā man vienreiz viens vecais brūvētājs teica — ja medalu caur trubiņām, ne tovertos taisītu, tad sanāktu vēl stiprāks kā kandža.
Loģiski, ka garšo kā limonāde. Bet tie grādi tak nekur nepazūd.

LOL. Hahaha. Turpini dzert medalu kā limonādi darbadienās. Smart move. XD

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.