her_crow

games once more

Mar. 31., 2011 | 09:13 pm
No:: her_crow

So yeah, savā izmisumā pēc jaunām spēlēm nolēmu izmēģināt pāris jaunumus.

Nolēmu sākt ar Crysis 2. Jā, nu izskatās jau tā spēle nenormāli kruta, nācās nogriezt izšķirtspēju pāris iedaļas uz leju, lai varētu paspēlēt uz max settingiem. Kaitina neizslēdzamais motionblurs. Nesaprotu, kāpēc tas vajadzīgs. Nav arī nemaz tik garlaicīga padarīšana, ja neskaita faktu, ka tas ir šūteris and I am not a big fan of those. Diezgan ātri apnika tomēr masturbēt uz to vizuālo izpildījumu (kurš tomēr ir awesome).

Turpināju ar Gothic 4 Arcania. Dievs pasarg, kaut man nekad dzivē vairs nebūtu jāsaskaras ar tādu sūdu! Man nav pilnīgi nekas labs, ko par šo spēli pateikt. Es nožēloju, ka es vispār mēģināju to spēlēt. Noskaidroju, ka izstrādātāji to bija paredzējuši amerikāņu tirgum. Viņi tagad ir bankrotējuši. Hm, laikam pat amerikāņi nav TIK stulbi.

Pamēģināju Two Worlds 2. Baigi atgādina Oblivion - sarunu izvēles nekādas, varoņi diezgan kokaini, viss nenormāli glowīgs un visu laiku bremzē. Oblivionā gan bija foršāks stāsts, nekā šitajā bezsakarā. Iespējams, ka es neko nesapratu, jo nebiju spēlējis pirmo daļu... kaut gan nē, diez vai tas būs pie vainas.

Novilku Monkey Island 2 Special Edition. Lūk tā ir ģēla! Vēlreiz izstaigāt šo lielisko kvestu pie kā pagāja daļa manas bērnības (otra daļa pagāja pie Monkey Island pirmās spēles), un šoreiz jaunā kvalitātē ar hotswiching funkciju, lai pārslēgtos no 85tā gada versijas uz mūsdienu versiju - any time. Plus vēl viņiem ir "director's commentary" opcija, ko atsevišķās scēnās var ierubīt un klausīties kā trīs gīki stāsta par šīs lieliskās spēles veidošanu.

Bet man tomēr gribas kādu jauku RPG, kas nav pilnīgs mēsls. Varbūt ir kaut kas, par ko es joprojām neesmu dzirdējis?
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.