her_crow

(bez virsraksta)

Aug. 29., 2007 | 11:33 am
No:: her_crow

tas, ka Vista tev neļauj aiziet uz tualeti bez apstiprinājuma loga, ir taisnība, bet tas nemaz nav tik kaitinoši.

bet tiešām - resursus Vista ēd pamatīgi. miera stāvoklī mans 1Gb rams bija par 40% izmantots. tas tiešām nebija nopietni. bet nu ja izslēdz visas kūlās logu transparency un blurojošās ēnas un visus pārējos 3D ikonu sūdus, tad ir ok. hey, but why dont I use XP then, cause it will look the same ;)

patiesība ir tāda, ka Vista ideāli strādā ar visu jauno hardware. tas ir tas pats triks, ko izmantoja Obliviona izstrādātāji, paziņojot, ka viņi atbalsta tikai kādas 5 jaunās paaudzes videokartes, kuras visi arī uzreiz nenormāli sapirkās. progress jau it kā ir atbalstāma lieta, bet es tomēr nebiju viens no frīkiem, kas tās spēles dēļ nopirka jaunu kompi ar pēdējo GeForce.

bet ar softu gan nebija nekādu īpašo problēmu, cik paspējām painstalēt visādu krapu. Adobe strādāja lieliiski. WoWu gan nemēģināju, bet netā klīst runas, ka uz Vistas wows iet.

so, all in all... Vista is not ready for using yet. priekš XP tirgus ir attīstījies kādus 10 gadus vai... nu karoč riktīgi sen jau XP pastāv. Vistai vnk nekas vēl nav uztaisīts.

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.