her_crow

funeral homes and children

Jul. 9., 2010 | 06:36 pm
No:: her_crow

nu lūk, biju uz tām bērēm. tajā sēru namā vienīgā labā lieta bija kondicionētais gaiss. visu laiku gribēju force-gripot to bēru vadītāju, kas pat nebija papūlējusies noskaidrot kā pareizi ir jāizrunā manas vecmāmiņas uzvārds, plus vēl tā baisā ērģeļu mūzika, ko (pēc kvalitātes spriežot) spēlēja kāds sešgadīgais. tas viss man lika aizdomāties par to, ka šajā nozarē joprojām ir lieliskas biznesa iespējas - Latvijā šķiet nav neviena normāla sēru nama + cilvēki taču mirst visu laiku = profit.

anyways, atrādījos saviem lieliskajiem radiniekiem, kas bēru mielasta laikā runāja tikai par saviem lieliskajiem bērniem, kas visi bez šaubām bija ģēniji uz citu bērnu fona. ok, I admit it, daži viņu stāsti par tām bērnu izdarībām bija tiešām funny, bet nu es tomēr nespēju izturēt šos lobotomizētos cilvēkus, kas iedomājas, ka viņu bērni ir apdāvināti ar nedzirdētām spējām.

vismaz braucot mājās dabūju pabraukāt ar manu vecāku foršo mašīnu, jo māte bija pārrijusies validolu. es gan laikam nespēju iedomāties kā mana māte jutās, jo tā taču galu galā ir viņas māmiņa, kas ir nomirusi, so es visu pasākuma laiku izturējos kā the best child the world has seen.

nu jā. tagad drusku jāatpūšas pie jūras.
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.