darkjedi

(bez virsraksta)

Maijs. 14., 2010 | 12:44 am
No:: darkjedi

Neesmu īpaši pētījis Neo lietu, taču cik sapratu viņš dabūjis datus arī kas nav publiski pieejami. Piemēram, par darbiniekiem kas nav valsts amatpersona un kuriem nav jāsniedz deklarācija. Respektīvi par privātiem uzņēmumiem. Tā kā tu Inx varbūt arī esi viņa datubāzē. Es gan varbūt neesmu pietiekami iedziļinājies un pārprotu un viņam varbūt tiešām ir tikai publiski pieejamie amatpersonu dati. Ja mani dati tur ir, mani tas pārlieku neuztrauc jo man nav nekas slēpjams un, lai cilvēki skatās manas legālās ienākumu plūsmas vēsturi ja viņiem ir interese.

Bet kopumā es gan pieņemu, ka viņš vispirms pamanīja, ka datus var tā „na haļavu” nokačāt un izdarīja to tikai tāpēc, ka to varēja izdarīt un tikai pēc tam sāka domāt ko ar šiem datiem var izdarīt.

Ja atmet sazvērestības teorijas par Meteorīta stila kampaņām kaut kā labā un šams ir tāds pats vienkāršs puisis kā, piemēram, es vai kāda cita neieinteresēta persona randomā iegūtus datus izmantot ļaunprātīgos nolūkos, tad pieņemu, ka viņš izdomāja, ka būtu kind of fun izmantot, lai parādītu kādi mēs cilvēki esam patiesībā divkoši un pimpji (kas visiem jau tāpat labi zināms) ar reāliem skaitļiem no faktu tabulas. :)

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.